Actualitate

CJ Cluj, răspuns ironic pentru cei nemulţumiţi de modul cum s-a făcut deszăpezirea: Să se plângă la primării sau la Compania de Drumuri

Valul de frig le-a făcut probleme șoferilor în ultimele zile, drumurile fiind acoperite de polei şi zăpadă şi lăsate aşa fără ca cineva să intervină pentru a le deszăpezi. Nemulțumirile șoferilor au făcut înconjurul rețelelor sociale. Acum, Consiliul Judeţean le mai dă o “palmă” în batjocură conducătorilor auto.

sursa foto info trafic Cluj sursa foto info trafic Cluj

Consiliul Judeţean spune, într-un comunicat de presă, că pe raza judeţului Cluj nu există, joi 1 martie, drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, în condiţii specifice de iarnă.

“În acest context, se recomandă participanților la trafic să adapteze modul de conducere și viteza de circulație la condiţiile de drum precum și dotarea autovehiculelor, în mod obligatoriu, cu cauciucuri de iarnă. Din cauza precipitaţiilor sub formă ninsoare căzute în ultimele 24 de ore, dar şi a temperaturilor negative, de până la -17 grade Celsius, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de stratul de zăpadă depus şi, sau, de polei”, transmite CJ Cluj.


Consiliul Judeţean mai transmite că “în continuare se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţarea zăpezii de pe carosabil şi cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului” şi reaminteşte şoferilor că instituţia administrează doar drumurile județene.

„În acest context, toți cei care se confruntă cu probleme sau au nemulțumiri referitoarea la modul în care s-a acționat pentru deszăpezirea unor drumuri naționale sau comunale, sunt rugați să se adreseze Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, respectiv Primăriilor în administrarea cărora se află respectivele drumuri”, se mai arată în documentul citat.

abonare newsletter