Actualitate
Frigănele. Rețetă simplă de frigănele sărate
Frigănele. Frigănelele sărate sunt un adevărat deliciu culinar, ba mai mult, acestea se pregătesc și rapid. Iată cea mai simplă rețetă.
![](https://monitorulcj.ro/documente/stories//2020/02/14/friganele.jpg)
Frigănele. Versiuni internaționale
Portugalia și Brazilia:
Atât în Portugalia cât și în Brazilia, rabanadele sunt un desert tradițional de Crăciun.
Franța:
În Franța, "pain perdu" are o gamă largă de variații regionale.
India:
În India, Bombay Toast este un fel de mâncare vândut pe „străzile din Mumbai" de către vânători și vânzători, Bombay Toast este denumit și Sweet French Toast (Paine franceză dulce).
Germania:
În Germania, Arme Ritter (Cavalerii săraci) sau Pofesen sunt cel puțin cunoscute încă din secolul al XIV-lea (menționate în Deutsches Wörterbuch (Dicționarul german) de către frații Grimm).
Iată cea mai simplă și rapidă rețetă pentru frigănele
Ingrediente pentru Frigănele:
- câteva felii de pâine veche
- 4 ouă
- 8 linguri lapte
- cașcaval ras
- ulei
- sare și piper
Cum se prepară Frigănelele
Frigănele. Se bat ouăle cu laptele, apoi se adaugă sarea şi piperul, după gust. Citește mai mult pe wowbiz.ro