Actualitate

Studenții USAMV stau acasă! Se SUSPENDĂ cursurile din cauza CORONAVIRUSULUI

Pentru a evita răspândirea infecției cu coronavirus, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) își suspendă cursurile.

USAMV suspendă cursurile USAMV suspendă cursurile

Activitățile didactice se vor desfășura, începând de miercuri, doar online.

„Având în vedere situația epidemiologică europeană și națională referitoare la infecția cu virusul COVID-19, și ținând cont de recomandările Comitetului Național pentru Situațiile Speciale de Urgență (CNSSU), Consiliul de Administrație și Senatul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca a decis în ședința de miercuri, 11 martie 2020, suspendarea activităților didactice față în față în spațiile universității, în perioada 12 martie – 27 martie 2020. Activitățile didactice teoretice se vor desfășura prin mijloace electronice, online. Activitățile didactice care nu pot fi desfășurate online vor fi recuperate pe baza unui grafic stabilit după reluarea activităților didactice în campus.
În măsura în care situația epidemiologică o permite, activitățile didactice în campus se vor relua în data de 30.03.2020, iar prin Hotărâre a Consiliului de Administrație se poate prelungi această perioadă de suspendare, dacă situația o va impune. Activitățile administrative, economice, de cercetare, de consultanță și studiul individual vor continua după programul obișnuit, dar cu decalarea programului de activitate al personalului angajat, conform recomandărilor CNSSU”, au transmis reprezentanții USAMV.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter