Actualitate

ORIBIL! Câine bătut cu bestialitate cu o SAPĂ în apropiere de Cluj. ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Un bărbat a bătut cu bestialitate un câine cu o sapă, rănindu-l grav și provocându-i mai multe fisuri la nivelul craniului, lăsându-l apoi într-o baltă de sânge.

Un tânăr care locuiește în Mihai Viteazu, la doar câteva zeci de kilometri de Cluj, a fost martorul unor scene îngrozitoare. A văzut cum vecinul său a bătut fără milă un pui de câine.

„Vecinul meu a adus la el acasă un pui de cățel în vârstă de 9 luni. Din cauză că a schimbat mediul în care trăia, cățelul probabil a fost agitat în momentul în care a ajuns în curtea vecinului. Vecinul meu, fără pic de milă, a decis că cel mai bine și potrivit să îl liniștească cu o sapă. Așa că a legat câinele de gard și a început să îl lovească până a căzut aproape lat, fără suflare. Cățelul a avut multiple fisuri craniene. Trebuie tras la răspundere acest om care nu comite o astfel de infracțiune pentru prima dată, omorând și mutilând animale cu sânge rece că și acestea au un suflet”, a spus Paul Bica, tânărul care a fost martor la tragicul eveniment.


Din fericire, Paul, împreună cu membrii organizației care luptă pentru drepturile animalelor Arca lui Noe din Cluj, au reușit să salveze câinele, care a fost dus la un veterinat pentru a-I fi tratate rănile.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 205/2004 privind protecția animalelor.


„În cauză, cercetările au fost demarate în urma unei sesizări despre faptul că, un bărbat din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj, și-ar fi agresat fizic câinele, rănindu-l. În continuare se efectuează investigații pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta și luarea măsurilor legale. În cursul serii, o asociație de protecție a animalelor a preluat câinele de la domiciliul proprietarului”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Cățelușa VIOLATĂ de monstrul din Luna e pe mâini bune. Lisa, la primele zile de libertate

 

OROARE! Sute de animale, chinuite într-un LAGĂR clujean: „Sunt lăsate să moară!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter