Actualitate

Zi de DOLIU. Zeci de persoane au murit sâmbătă din cauza COVID-19. Care sunt statisticile în Cluj

Zeci de persoane confirmate pozitiv cu coronavirus au murit în decursul zilei de sâmbătă, iar numărul persoanelor decedate a trecut de 600.

Zi de DOLIU. Zeci de persoane au murit sâmbătă din cauza COVID-19 Zi de DOLIU. Zeci de persoane au murit sâmbătă din cauza COVID-19

Încă 34 persoane au fost confirmate sâmbătă că murit de coronavirus în România, astfel că bilanțul deceselor ajunge la 601. Cea mai tânără victimă avea 21 de ani, fiind vorba despre o femeie din Vrancea, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Câte persoane au murit de COVID-19 la Cluj

Un bărbat de 63 de ani este a 10-a victimă care se stinge la un spital din Cluj-Napoca, fiind internat de la începutul lunii aprilie cu mai multe probleme de sănătate asociate coronavirusului.


Bărbatul a fost internat în data de 2 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-ATI –pentru ventilație mecanică, transferat la secția de ATI - pentru suport respirator. După trei săptămâni a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, iar o zi mai târziu a decedat. Cauza oficială a decesului a fost bronhopneumonie.

Comorbidități: HTA, insuficiență mitrală și tricuspidiană, Insuficiență cardiacă congestivă, Fibrilație atrială.

Face parte din familie cu cazuri confirmate. 

CITEȘTE ȘI:


Doar 218 noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Numărul vindecaților se apropie de 3.000

 

abonare newsletter