Actualitate

Târgul de Crăciun dintr-un oraș mare din România, ÎNCHIS după o oră de DSP - VIDEO

DSP a închis Târgul de Crăciun dintr-un mare oraș din România, la doar o oră de la deschiderea acestuia.

 

 


Târgul de Crăciun din Craiova s-a închis la doar o oră după ce autoritățile locale au aprins, sâmbătă seara, luminile de sărbători. Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a postat, sâmbătă seara, pe pagina de Facebook momentul în care au fost aprinse luminițele de sărbători.

 


Zeci de oameni s-au adunat la Târgul de Crăciun din Craiova, însă la nici o oră de la deschidere și-au făcut aparița angajații de la DSP. Aceștia au închis toate căsuțele pe motiv că administrația locală nu ar avea aviz de funcționare, scrie Gazeta de Sud.


Târgul de Crăciun s-a organizat în ciuda pandemiei

Prin urmare, toate căsuțele din Piața Buzești și Piața Mihai Viteazul sunt la acest moment închise. Reprezentanții Primăriei Craiova nu au putut oferi mai multe detalii legate de controalele DSP, cu toate că târgul de Crăciun a fost organizat de municipalitate.

„Am auzit că ar fi fost niște controale, dar nu știu mai multe. E posibil să fie controale pe la comercianți, dar sunt individuale și de la mai multe instituții. Primăria nu a primit niciun fel de sesizare în acest sens. Noi ne-am ocupat de aprinderea luminițelor”, a spus Marina Andronache, șefa Serviciului Imagine din cadrul Primăriei Craiova.


În județul Dolj, sâmbătă, au fost raportate 198 de noi cazuri de coronavirus, iar rata de infectare a ajuns la 2,99 la mia de locuitori.

CITEȘTE ȘI


Târgul de COVID19. Nu renunță la căsuțele lui Moș Crăciun nici în pandemia de coronavirus. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter