Actualitate

Klaus Iohannis, avertisment pentru români: „Cei care nu înțeleg de vorbă bună, vor avea surpriza să fie amendați”

Klaus Iohannis a declarat că de Crăciun și Revelion se vor păstra regulile și măsurile impuse de pandemie, iar cei care nu le respectă riscă să primească amenzi usturătoare.

 

 


Președintele Klaus Iohannis a declarat, la finalul vizitei pe care a efectuat-o la Institutul Cantacuzino din Capitală, că de Crăciun și Revelion se vor păstra regulile și măsurile impuse de pandemie, care sunt obligatorii pentru toți românii, iar cei care nu înțeleg că trebuie să le respecte vor avea surpriza să fie amendați.

 


Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de sărbători

„Am observat că multă lume e interesată ce va fi de Crăciun și Anul Nou, toate restricțiile rămân în vigoare și de Crăciun și de Anul Nou. Măsurile sunt gândite pentru a ne proteja de boală, ele trebuie respectate. Există dispozitive suplimentare pregătite de MAI pentru cei care nu înțeleg de vorbă bună și vor avea surpriza să fie amendați”, a declarat șeful statului.

Klaus Iohannis a mai precizat că deși numărul de cazuri nu mai este în creștere, nu am scăpat de pandemie și nu este momentul pentru relaxare.


„E foarte clar un lucru, aceste măsuri sunt corecte, cu toții vedeți datele comunicate zilnic, oficial. Nu am scăpat de pandemie, avem zilnic mii de persoane infectate, dar numărul nu mai e în creștere de la o zi la alta. Cum a fost în noiembrie. Lucrurile s-au stabilizat, dar nu e momentul pentru relaxare. Până nu va fi toată lumea vaccinată nu putem să ne relaxăm. Dacă vreți să vă fie bine, stați acasă cu familia”, a mai spus președintele.

CITEȘTE ȘI:


Iohannis: „Restricțiile impuse trebuie respectate de Crăciun și Revelion. Nu trebuie să ne relaxăm”

 

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter