Actualitate

Se deschid CLUBURILE de mâine, doar pentru cei VACCINAȚI! Festivaluri și concerte, cu peste 1.000 de participanți

Se relaxează restricții în Cluj începând cu data de 1 iunie! Cluburile, barurile și discotecile se deschid, iar festivalurile și alte concerte în aer liber se vor putea organiza.

 

 


Se deschid cluburile, barurile și discotecile în Cluj, începând cu data de 1 iunie. Doar persoanele vaccinate anti-COVID, cu ambele doze vor putea participa la aceste petreceri, care vor fi organizate în intervalul orar 05:00-24:00.

 


De asemenea, festivalurile, concertele și alte evenimente publice sau private se vor putea organiza în aer liber, regula fiind ca toate persoanele să fie vaccinate anti-COVID și să poarte mască de protecție.

 


Ce alte restricții se relaxează?

-activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este permisă fără a depăşi 50% din capacitatea maximă a spațiului şi în intervalul orar 5,00-24,00, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

-organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea unui număr mai mare de 1.000 de spectatori, cu asigurarea unei suprafețe de 2 mp pentru fiecare persoană, precum şi cu purtarea măştii de protecție. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la rapel.


-activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum şi la terase este permisă fără a depăşi 70% din capacitatea maximă a spațiului şi în intervalul orar 5,00-24,00

-activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum şi la terase este permisă până la capacitatea maximă a spațiului şi în intervalul orar 5,00-24,00, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.


CITEȘTE ȘI:

Se deschid CLUBURILE și piscinele interioare! LISTA noilor măsuri de la 1 iunie

Ultimele Stiri
abonare newsletter