Actualitate

Nunți și botezuri cu 200 de persoane în INTERIOR. Invitații trebuie să păstreze DISTANȚA de doi metri

Nunțile, botezurile și alte evenimente private se vor putea organiza la interior cu până la 200 de participanți.

 

 


S-a extins numărul de participanți la nunți, botezuri și alte evenimente private în interior. Numărul maxim de persoane care vor putea participa la astfel de evenimente va fi 200, doar că trebuie să se respecte distanțarea social de doi metri între persoane, potrivit noilor reglementări anunțate de premierul României, Florin Cîțu.

 


Guvernul a aprobat miercuri prelungirea stării de alertă, cu încă 30 de zile, pe întreg teritoriul României, începând din data de 12 iunie.

Premierul a mai anunțat că accesul publicului la meciul din optimile Campionatului European de Fotbal, care se va desfăşura în România, va fi permis până la 50% din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale.


Prim-ministrul a informat, de asemenea, la finalul şedinţei Executivului, că se redeschide punctul de trecere a frontierei România - Republica Moldova de la Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani.

El a mai anunţat că s-a decis permiterea organizării şi desfăşurării în aer liber a evenimentelor, întrunirilor în cadrul campaniei electorale aferente alegerilor locale parţiale din data 27 iunie, cu participarea unui număr de până la 1.000 de persoane.

CITEȘTE ȘI:


FOTO. Trotinetele electrice au împânzit din nou Clujul. Cât de utile sunt pentru clujeni aceste trotinete?

abonare newsletter