Actualitate

FĂRĂ MASCĂ în sălile de sport și de fitness, de la 1 iulie! Ce condiții trebuie să respecte oamenii?

Sălile de sport și de fitness vor funcționa la capacitatea maximă a spațiului, de la 1 iulie. Masca nu va mai fi obligatorie.

 

 


Guvernul a anunațat noi măsuri de relaxare de la 1 iulie, printre care se enumeră și una care face referire la sălile de sport și de fitness.

 


Mai exact, sălile de sport și de fitness vor funcționa la capacitatea maximă aq spațiului, iar oamenii nu vor mai fi obligați să poarte mască de protecție în interiorul sălilor. Există totuși o condiție, oamenii trebuie să păstreze o distanță de 7 metri între ei.

Toate aceste măsuri se aplică în localitățile în care rata de incidență COVID este mai mică sau egală cu 3 la mia de locuitori.        


„Se permite activitatea operatorilor economici desfășurate în spații închise, în domeniul sălilor de sport/fitness, aceasta va fi permisă începând cu data de 01.07.2021 cu participarea publicului până la capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, fără purtarea măștii de protecție și cu asigurarea unei suprafețe de 7 mp/persoană”, se arată în documentul transmis de autorități.

CITEȘTE ȘI:


NOI măsuri de RELAXARE de la 1 iulie! Cluburile și terasele vor fi deschise până la ora 02:00

abonare newsletter