Actualitate

Blue Air lansează 10 rute noi in Vara 2022. Zboruri de la Cluj spre Heraklion, Zakynthos și Rodos

Blue Air lansează 10 rute noi din București și Cluj pentru Vara 2022, oferind pasagerilor săi opțiuni de călătorie către cele mai îndrăgite destinații de vacanță la cele mai mici tarife disponibile.

 

Începând de astăzi, 17 august, clienții Blue Air pot rezerva bilete la cele mai competitive prețuri către destinații însorite precum Dubai, Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza, Split și Dubrovnik.


 

Blue Air anunță 7 noi destinații de vacanță din București - Dubai, Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza, Split, Dubrovnik și introduce 3 noi rute din Cluj - Heraklion, Zakynthos și Rodos în cadrul Orarului de Vară 2022.


Blue Air a lansat deja Orarul de Vară 2022, păstrând în prim-plan destinații aflate în topul preferințelor pasagerilor săi, precum insulele grecești, și răspunzând cererii semnificative pentru vacanțe în Grecia prin introducerea a cinci rute noi - Salonic, Santorini, Corfu, Skiathos și Chania (Creta) – zburând către un total de 10 destinații din Grecia anul viitor.

Noile rute adăugate la rețeaua Blue Air pentru Vara 22 completează selecția atractivă de destinații de agrement pentru sezonul de vară următor, oferind în același timp mai multe opțiuni pentru călătorii de vacanță la cele mai bune prețuri.


De la destinații de relaxare la soare și plajă până la cele mai vibrante destinații ale momentului și evadări în cele mai frumoase insule mediteraneene, toți iubitorii de călătorii au acum posibilitatea de a-și planifica din timp vacanța de vis, profitând la maximum de early booking pentru următorul sezon estival.

Despre Blue Air:

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. 


Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

CITEȘTE ȘI:


Aeroportul Cluj a suplimentat numărul locurilor de parcare. Vezi tarifele

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter