Actualitate

Tânăr de 24 de ani din Turda, ARESTAT pentru camătă. Suspectul a răpit și bătut doi bărbați. VIDEO

Un tânăr din Turda a fost arestat preventiv în urma unei percheziții și este suspect de camătă. De asemenea, el este bănuit că a agresat fizic un bărbat, iar pe altul l-ar fi răpit și bătut, conform polițiștilor.

„Ieri, 11 noiembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au descins la locuința unui tânăr bănuit de comiterea infracțiunilor de camătă, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și lipsire de libertate în mod ilegal.

Din probatoriul administrat în cauză a reieșit că acesta ar fi efectuat 14 împrumuturi, în valoare totală de peste 11.000 de lei, către patru persoane din același municipiu, în perioada mai 2019 – octombrie 2021, pentru care ar fi perceput dobânda de 50%”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Tânărul l-a bătut în plină stradă pe un alt bărbat

De asemenea, cercetările au arătat că la data de 1 august, tânărul în vârstă de 24 de ani ar fi tulburat ordinea și liniștea publică pe strada Amurgului, din municipiul Turda, unde l-a agresat fizic pe un bărbat.

„Totodată, acesta este cercetat de faptul că, la data de 17 octombrie, l-ar fi determinat pe un tânăr în vârstă de 29 de ani, să îl însoțească la locuința sa, unde, amenintându-l cu acte de violență, l-ar fi constrâns să rămână în respectivul imobil.


Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în urma prezentării acestuia instanței de judecată, față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai precizat cei din cadrul IPJ Cluj.
 

CITEȘTE ȘI:

PERCHEZIȚII în Cluj, pentru trafic de cannabis. Doi bărbați au fost arestați. 30 de persoane, implicate în „afacere”

Ultimele Stiri
abonare newsletter