Actualitate

Bătrân de 71 de ani, tâlhărit în miezul zilei pe o stradă din Cluj-Napoca de un tânăr. Hoțul, arestat după ce a furat 4.500 de lei

Un tânăr de 24 de ani l-a tâlhărit pe un bărbat de 71 de ani pe strada Cantonului din Cluj-Napoca, lăsându-l pe bătrân fără 4.500 de lei. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un tânăr clujean de 24 de ani l-a atacat pe un bătrân și i-a furat 4.500 de lei. Un tânăr clujean de 24 de ani l-a atacat pe un bătrân și i-a furat 4.500 de lei.

„La data de 14 noiembrie, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 24 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 13 noiembrie, în jurul orei 13.30, polițiștii au fost sesizați referitor la agresarea fizică a unui bărbat în vârstă de 71 de ani și sustragerea sumei de 4.500 de lei pe care acesta o avea asupra sa, în timp ce se deplasa pe strada Cantonului.


Au fost demarate investigații pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, în dimineața zilei de 14 noiembrie, în urma activităților operative derulate de polițiștii municipiului Cluj-Napoca fiind depistat cel în cauză.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, iar ulterior Judecătoria Cluj-Napoca a admis propunerea de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis mandatul de 30 de zile”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.
 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Cluj, iertat de instanță după ce și-a bătut cu sălbăticie soția însărcinată. Martor: „Nu am văzut să curgă atâta sânge din cineva”

Ultimele Stiri
abonare newsletter