Actualitate

O femeie a rămas blocată în balcon, în Cluj. A strigat după vecini ca să cheme ajutoare

O femeie a rămas blocată în balcon, după ce ușa s-a închis în urma ei, în județul Cluj. Cuprinsă de frig, ea a strigat cu disperare după vecini ca să cheme ajutoare.

Pompierii au intervenit pentru a ajuta o femeie să intre în casă, după ce a rămas blocată pe balcon Pompierii au intervenit pentru a ajuta o femeie să intre în casă, după ce a rămas blocată pe balcon

 

 


Pompierii de la SVSU Gherla au fost solicitați să intervină miercuri pentru a elibera o femeie, rămasă blocată pe balcon, scri gherlainfo.ro.

 


Incidentul a avut loc în jurul orei 11:00, într-un bloc de pe strada Liviu Rebreanu din Gherla.

Femeia locuia într-un apartament situat la etajul 1 și se afla singură acasă. Când a ieșit pe balcon, ușa s-a închis în urma ei și a rămas blocată acolo. Când a văzut că nu poate nicicum să o deschidă, i-a văzut pe vecini cum treceau prin apropiere și i-a strigat pentru a-i ruga să cheme ajutoare.


Când pompierii au ajuns la fața locului, femeia era deja cuprinsă de frig. Pompierii au urcat cu scara pe balconul în care se afla femeia și au reușit să deblocheze ușa în scurt timp și femeia a putut să intre înapoi în casă.

CITEȘTE ȘI:

Celebra barieră de gabarit de pe strada Mamaia a BLOCAT accesul unei ambulanțe SMURD

Un medic din Cluj-Napoca s-a sinucis! S-a aruncat de pe balconul unui hotel mare din Bună Ziua

Ultimele Stiri
abonare newsletter