Actualitate

Accident GRAV în Huedin. Un șofer de 19 ani și pasagerul au ajuns la spital după un impact violent cu un TIR

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de vineri în Huedin, iar un tânăr de 19 ani a fost dus la spital. Este vorba despre un impact lateral în curbă care a avut loc între o mașină și un TIR.

„Poliția a fost sesizată în jurul orei 03.25 cu privire la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, pe raza orașului Huedin.

Din informațiile furnizate, coliziunea laterală a fost produsă pe un sector de drum în curbă la dreapta între un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din județul Bihor, din direcția Oradea spre Cluj-Napoca și un camion, condus din sensul opus de un bărbat de 25 de ani, din județul Harghita.


În urma impactului conducătorul de 19 ani, alături de un pasager din autoturismul condus de acesta au fost transportați la spital pentru a le fi acordate îngrijiri și investigații de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Accident pe Calea Turzii cu trei mașini avariate. Victimele, consultate la fața locului

PLANUL ROȘU, activat după un accident între un autocar și o cisternă cu motorină. 15 persoane implicate și două în stare gravă

Ultimele Stiri
abonare newsletter