Actualitate

O nouă petrecere ILEGALĂ cu peste 80 de invitați, pe strada Horea din Cluj-Napoca. Polițiștii au dat amenzi record. FOTO

O nouă petrecere ilegală a avut loc sâmbătă seara într-un local de pe strada Horea din Cluj-Napoca. 82 de persoane au participat la petrecere.

Peste 80 de persoane au participat la petrecerea ilegală. Peste 80 de persoane au participat la petrecerea ilegală.

 

Organizatorul a primit o amendă usturătoare în urma evenimentului.


„În cursul serii trecute (27 noiembrie), în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au continuat acțiunile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de limitare a răspândirii virusului COVID-19.

În cadrul activităților demarate, s-a constatat faptul că, în interiorul unui local de pe strada Horea, din municipiu se desfășoară un eveniment privat, cu participarea mai multor persoane, fiind astfel încălcate prevederile legale impuse în contextul pandemic. Au fost identificați 82 de participanți, sancționați cu amenzi în valoare totală de 32.750 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020 și a Legii 61/1991.


De asemenea, organizatorului evenimentului i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 de lei, iar verificările derulate de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au condus la ridicarea sumei de 2.829 de lei și aplicarea unei sancțiuni  în baza OUG 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat, în valoare de 20.000 de lei.

Activitățile de cercetare sunt continuate, în cauză fiind intocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Petrecere ILEGALĂ cu zeci de invitați, pe strada Horea din Cluj-Napoca. S-a deschis dosar penal

Ultimele Stiri
abonare newsletter