Actualitate

Tânăr, condamnat după ce a amenințat cu moartea un polițist în sediul Poliției din Cluj-Napoca, dar nu pentru ultraj

Un tânăr care a amenințat cu moartea și înjurat un polițist chiar în sediul Poliției din Cluj-Napoca a fost condamnat la plata unei amenzi și la închisoare, dar nu pentru ultraj.

Tânăr, condamnat pentru amenințarea cu moartea a unui polițist în sediul Poliției din Cluj-Napoca, dar nu pentru ultraj Tânăr, condamnat pentru amenințarea cu moartea a unui polițist în sediul Poliției din Cluj-Napoca, dar nu pentru ultraj

 

 


Amenințările îl vizau pe șeful postului comunei Baciu, iar inițial tânărul a fost trimis în judecată pentru „ultraj”. Însă instanța clujeană a schimbat încadrarea juridică fiindcă polițistul amenințat „nu a auzit” amenințările, scrie clujust.ro.

 


Astfel, tânărul în cauză a fost condamnat la plata unei amenzi penale de 2700 lei și 9 luni de închisoare, pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În cauză, persoana vătămată Olescu Alin se afla la etajul al doilea al clădirii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și nu a auzit amenințările adresate de către inculpatul Cristof Imre, aflat la parterul clădirii”, extras din motivarea Curții de Apel Cluj, publicat de clujust.ro.


Citește întreaga știre pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Șofer de TIR, amenințat cu pistolul de un polițist pe autostrada A1 Deva - Nădlac. Șoferul a devenit agresiv. VIDEO

Tânăr care a amenințat cu moartea patru medici clujeni, pedeapsă cu suspendare. „Plătești cu zilele tale”

Ultimele Stiri
abonare newsletter