Actualitate

VIDEO. Un șofer din Cluj a fugit dezbrăcat pe stradă, după ce a făcut accident. A făcut gesturi obscene în fața pompierilor

Un șofer din Cluj-Napoca s-a dezbrăcat în mijlocul străzii și le-a arătat pompierilor semne obscene, chiar după ce a făcut accident.

VIDEO. Un șofer din Cluj-Napoca a fugit dezbrăcat pe mijlocul străzii, după ce a făcut accident. A făcut gesturi obscene în fața pompierilor VIDEO. Un șofer din Cluj-Napoca a fugit dezbrăcat pe mijlocul străzii, după ce a făcut accident. A făcut gesturi obscene în fața pompierilor

 

 


Un accident a avut loc duminică în Gilău, în care un bărbat din Cluj-Napoca a derapat cu mașina și s-a oprit într-o casă.

 


În urma impactului, gardul s-a rupt, iar peretele casei s-a spart.

Șoferul a fost transportat la spital și a refuzat recoltarea de sânge.


„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17.18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece.

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabila, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea unui imobil.


Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate, refuzând totodată recoltarea de mostre biologice”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, înainte de a fi transportat la spital, același șofer s-a dezbrăcat și a fugit pe mijlocul drumului, după ce le-a arătat semne obscene pompierilor.


CITEȘTE ȘI:

Un tânăr din Cluj-Napoca a intrat cu mașina într-o casă din Gilău. Șoferul, transportat la spital .FOTO

Teroare pe străzile din Cluj. O femeie DEZBRĂCATĂ a încercat să FURE un copil din brațele mamei sale

Ultimele Stiri
abonare newsletter