Actualitate

Trei morți în urma unui accident grav petrecut pe A1, la Nădlac. Traficul, restricționat în zonă

Trei persoane au murit în această dimineață în urma unui accident petrecut pe A1, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, pe sensul de ieșire din țară.

Trei morți în urma unui accident grav petrecut pe A1, la Nădlac. Traficul, restricționat în zonă Trei morți în urma unui accident grav petrecut pe A1, la Nădlac. Traficul, restricționat în zonă

În urma impactului devastator, trei persoane au murit pe loc, iar o a patra a fost transportată către spital. La accident au intervenit 4 echipaje ale Detașamentului Arad: 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj de stingere si modul descarcerare, 1 echipaj SMURD TIM si 1 echipaj SMURD NADLAC.

Probabil din cauza vizibilității scăzute și a oboselii șoferului, autoturismul a intrat sub un TIR.


Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva - Nădlac. Mașinile pot trece doar pe banda a doua. Polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la produs nenorocirii.

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două TIR-uri implicate, lângă Cluj. Două echipaje de salvare au intervenit la fața locului. FOTO

Cursuri de prevenire a accidentelor, obligatorii pentru obținerea permisului. E valabil și pentru șoferii cu permis suspendat

Ultimele Stiri
abonare newsletter