Actualitate

Accident cu două TIR-uri implicate, lângă Cluj. Două echipaje de salvare au intervenit la fața locului. FOTO

Un accident rutier între două TIR-uri a avut loc la limita județelor Cluj și Bistrița-Năsăud, în localitatea Brăniște.

Accident cu două TIR-uri implicate, lângă Cluj. Două echipaje de salvare au intervenit la fața locului. FOTO Accident cu două TIR-uri implicate, lângă Cluj. Două echipaje de salvare au intervenit la fața locului. FOTO

 

 


La fața locului au ajuns două echipaje SMURD, care i-au consultat pe șoferi, fără  a fi transportați la spital.

 


Intervenție în urma unui accident rutier produs între două autocamioane în localitatea Brăniștea. Două autospeciale și două echipaje SMURD din Detașamentul de Pompieri Dej și din Garda nr. 2 de intervenție Beclean (Bistrița Năsăud) au intervenit în urma unui accident rutier.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.30, iar la fața locului au găsit două autocamioane avariate și pe ocupanți ieșiți din acestea. Două persoane au fost consultate de către echipajele SMURD, fără a fi transportate la spital.


Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident și măsuri de prevenire a incendiilor în urma scurgerilor de combustibil”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Amenințare cu BOMBĂ la Iulius Mall! Accesul a fost INTERZIS în zonă

Cursuri de prevenire a accidentelor, obligatorii pentru obținerea permisului. E valabil și pentru șoferii cu permis suspendat

Ultimele Stiri
abonare newsletter