Actualitate

Accident GRAV între Popești și Corușu. O femeie a fost prinsă sub o mașină răsturnată. Victima a ajuns la spital. FOTO

O femeie de circa 30 de ani a fost prinsă sub o mașină răsturnată între localitățile Popești și Corușu. Femeia a fost transportată la spital.

Accident GRAV între Popești și Corușu. O femeie a fost prinsă sub o mașină răsturnată. Victima a ajuns la spital. FOTO Accident GRAV între Popești și Corușu. O femeie a fost prinsă sub o mașină răsturnată. Victima a ajuns la spital. FOTO

 

 


Potrivit ISU Cluj, victima a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la spital.

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru a salva o femeie prinsă sub un autoturism răsturnat în afara părții carosabile între localitățile Popești și Corușu.

Două autospeciale și două echipaje SMURD au fost alertate în jurul orei 19.00, iar pompierii au găsit femeia de cca 30 de ani prinsă sub autoturismul răsturnat pe partea laterală, aproape în totalitate.


Salvatorii au imobilizat autoturismul și au acționat cu echipamentele hidraulice pentru a ridica autoturismul, iar apoi au extras victima care suferise multiple traumatisme. Aceasta era în stare de conștiență, era cooperantă, fiind preluată apoi de către echipajul SMURD și transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. La locul accidentului a mai fost consultat un bărbat, care, la prima evaluare prezenta afecțiuni ușoare.

Pompierii au desfășurat operațiuni pentru descarcerare și extragerea de urgență a victimei surprinsă sub autoturismul răsturnat, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și a asistenței medicale de urgență, au asigurat măsuri pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident, precum și de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Sursa foto: Info Trafic Cluj-Napoca

 

CITEȘTE ȘI:

Accident în județul Cluj. Un șofer a căzut cu mașina în râu. Patru persoane au ajuns la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter