Actualitate

Incendiu PUTERNIC în Măguri Răcătău! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul distrus. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit în sâmbătă în localitatea Măguri Răcătău, județul Cluj.

Incendiu PUTERNIC în Măguri Răcătău! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul distrus. FOTO Incendiu PUTERNIC în Măguri Răcătău! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul distrus. FOTO

 

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la o casă din localitatea clujeană Măguri Răcătău.


 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj a declarat pentru Monitorul de Cluj că din fericire, în urma incendiului nimeni nu a fost rănit.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


„Nu există persoane rănite, iar acoperișul locuinței a fost distrus”, au declarat reprezentanții ISU Cluj pentru Monitorul de Cluj.

UPDATE ORA 18:49


„Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui flăcărilor care au cuprins acoperișul unei case din localitatea Măguri Răcătău.
Intervenția a fost desfășurată în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Măguri Răcătău, care a intervenit din prima fază a incendiului cu o autospecială de stingere.

Intervenția a durat mai bine de o oră și a limitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Au fost distruse acoperișul și tavanul casei și s-au degradat bunurile din interior.


Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a fost un ștecăr defect”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Casă cuprinsă de flăcări în sat Gheorgheni! Un bărbat a murit, iar o femeie a ajuns la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter