Actualitate

Imagini video de la blocul din Florești cuprins de flăcări. Care a fost cauza incendiului care a afectat trei etaje? VIDEO

Un bloc de pe strada Stejarului din Florești a fost afectat de un incendiu izbucnit duminică. Un bărbat de 30 de ani a suferit arsuri și a ajuns la spital.

Trei etaje ale unui bloc din Florești, afectate de incendiu. Foto: Captură ecran video ISU Cluj. Trei etaje ale unui bloc din Florești, afectate de incendiu. Foto: Captură ecran video ISU Cluj.

 

 


UPDATE: Cauza probabilă stabilită a incendiului este o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată

Conform ISU Cluj, flăcările au afectat un apartament situat la etajul 2 și balcoanele situate la etajele 3 și 4 de deasupra acestuia.


 

Momentan nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.


„La fața locului au fost dislocate cinci autospeciale pentru stins incendii, o autoscară, un echipaj SMURD și unul SAJ. 15 locatari din apartamentele situate pe scara de bloc s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor. Flăcările au afectat un apartament situat la etajul 2 și balcoanele situate la etajele 3 și 4 de deasupra acestuia.

Un bărbat ce prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și a feței a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ. Acesta a fost transportat la spital în stare de conștiență și cooperant”, au arătat reprezentanții ISU Cluj.


Sursă video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a suferit arsuri pe față și mâini în incendiul de la blocul din Florești. 15 locatari s-au autoevacuat. FOTO

Incendiu într-un bloc de pe strada Stejarului din Florești! Pompierii sunt la fața locului. FOTO

Accident în Florești. Două femei au fost rănite și au ajuns la spital. FOTO

abonare newsletter