Administrație

Emil Boc a participat la evenimentul pentru promovarea adopțiilor câinilor fără stăpân: „M-am bucurat să văd oameni care au ales să adopte”

Emil Boc a participat la evenimentul pentru promovarea adopțiilor câinilor fără stăpân.

Emil Boc a participat la evenimentul pentru promovarea adopțiilor câinilor fără stăpân. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc Emil Boc a participat la evenimentul pentru promovarea adopțiilor câinilor fără stăpân. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc

 

 


Emil Boc a participat, sâmbătă, la evenimentul pentru promovarea adopțiilor câinilor fără stăpân de la centrul de pe str. Bobâlnei 65. 

Edilul s-a bucurat de faptul că mulți clujeni au ales să adopte, reamintind că la Cluj-Napoca nu se practică eutanasierea câinilor fără stăpân, iar adopțiile sunt gratuite. 


„Fiecare câine merită o familie iubitoare. Primăria se implică în îngrijirea a sute de câini fără stăpân permanent și adopții pentru sute de căței anual. Felicitări și mulțumiri din suflet tuturor celor care aleg să adopte!

CITEȘTE ȘI: 


Adoptă un câine! Sute de patrupezi din Cluj-Napoca, în așteptarea unei familii.

De asemenea, transmit încă o dată felicitări în numele comunității noastre echipei Centrului de îngrijire de la Cluj și celor care depun efort pentru animalele fără stăpân”, a precizat Emil Boc. 

În 2020, dintre cei 571 de noi câini aduși la Centrul de Tratare și Întreținere Câini fără Stăpân și Animale Abandonate, 517 au fost adoptați. 


  • 2021- 542 noi câini aduși, 449 adoptați
  • 2022- 447 noi câini aduși, 339 adoptați
  • 2023- 283 noi câini aduși, 253 adoptați

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adoptă un câine! Sute de patrupezi din Cluj-Napoca, în așteptarea unei familii.

abonare newsletter