Administrație

George Trif (USR): “Clujenii merită mai multă transparenţă din partea Primăriei”

Clujenii au devenit mult mai conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor şi merită mai multă transparenţă din partea Primăriei, a declarat George Trif (USR), candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR), candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca/Foto: George Trif - Facebook George Trif (USR), candidat al Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca/Foto: George Trif - Facebook

 

 


Clujenii sunt mai conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor şi sunt mai atenţi la modul în care evoluează lucrurile, a explicat consilierul local USR Cluj, George Trif. Acesta a precizat că în mandatul său va susţine implementarea aplicaţiei de management al proiectului, deoarece cetăţenii au nevoie de mai multă transparenţă din partea Primăriei Cluj-Napoca. 

 


„În mandatul meu voi susţine implementarea aplicaţiei de management al proiectului. Am încercat deja să convingem Primăria Cluj-Napoca că este nevoie. În ultimii ani a reuşit să pună sub sertar şi să se facă că totul merge bine. Trebuie să accelerăm implementarea aplicaţiei de management al proiectului, astfel încât Primăria să aibă transparenţă faţă de cetăţeni privind modul în care merg proiectele oraşului şi cum se implementează. Transparenţa actuală a Primăriei Cluj-Napoca priveşte mai degrabă aspectele legale. Există atât timp cât cere legea, însă e clar că oraşul şi cetăţenii merită mai mult. Clujenii au devenit mult mai conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor şi sunt mult mai atenţi la modul în care evoluează lucrurile”, a declarat George Trif.

“Clujenii nu mai vor să vadă şantiere care nu se finalizează”

Transparenţa activităţilor administraţiei locale este esenţială pentru o viaţă echilibrată în oraş. 


„Cu siguranţă noi vrem să facem mult mai mult pentru transparenţă, pentru că este esenţială pentru o viaţă echilibrată în oraş. Cetăţenii nu sunt mulţumiţi de ritmul încet în care se implementează proiectele şi sunt sătui să vadă doar şantiere care nu se finalizează. Cu siguranţă este nevoie de mai multă transparenţă şi se poate face chiar peste ceea ce prevede legea dacă se vrea”, a mai declarat George Trif (USR). 

Alegeri locale în 9 iunie 2024

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 9 iunie 2024. Acestea au fost comasate cu alegerile europarlamentare.


George Trif este responsabil de departamentul de politici publice al USR Cluj. Are un masterat în drept obținut la Universitatea din Debrecen și este consultant SAM (Software Asset Management), fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea bunelor practici de administrare a licențelor software și a resurselor financiare asociate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficul din Cluj-Napoca, prin ochii lui George Trif (USR). Ce soluții propune pentru descongestionarea lui?

George Trif (USR), despre lucrările de modernizare de pe Kogălniceanu, Universității și străzile adiacente: „Ar fi trebuit să fie făcute încă de acum 10 ani”

Ultimele Stiri
abonare newsletter