Administrație

Primul Skatepark de interior din Cluj-Napoca, pentru încurajarea practicării sportului. Emil Boc: „Va fi deschis pe tot parcursul anului”.

Primarul Emil Boc a anunțat realizarea primului Skatepark de interior din Cluj-Napoca, spațiu ce va da amatorilor de skateboarding posibilitatea de a se bucura de sport pe tot parcursul anului.

Skatepark pentru distracție, antrenamente și competiții, realizat la Cluj. Emil Boc: „Va fi deschis pe tot parcursul anului”/Foto: Emil Boc Facebook.com Skatepark pentru distracție, antrenamente și competiții, realizat la Cluj. Emil Boc: „Va fi deschis pe tot parcursul anului”/Foto: Emil Boc Facebook.com

 

 


În Cluj-Napoca urmează să fie realizat un skatepark indoor, pentru tinerii admiratori de sporturi extreme.

Boc: „Am tras trânte de Liga Campionilor”

Edilul Clujului, Emil Boc, a anunțat realizarea unui Skatepark de interior, accesibil publicului amator pe tot parcursul anului. Acesta va fi realizat în Baza sportivă din Cartierul Gheorgheni. 


De altfel, Boc a recunoscut că a „tras trânte de Liga Campionilor”, în încercarea de a practica acest sport, însă cei care pot practica acest tip de sport vor dispune de un spațiu dedicat. 

„Vreau să anunț că am ținut cont de propunerea iubitorilor de skateboard, astfel încât vom construi un Skatepark de interior (indoor). 


Acesta va fi construit în Baza sportivă din Gheorgheni, vizavi de actualul loc pentru picnic.

Eu nu mă pricep la skateboard, am încercat un pic să mă dau cu placa iarna și am tras niște trânte de Liga Campionilor și m-am lăsat. Așa încât eu mă bucur de bucuria voastră, a celor care știți să practicați acest sport”, a explicat primarul Emil Boc prin intermediul unui mesaj video publicat pe pagina de socializare. 


Skatepark pentru distracție, antrenamente și competiții

„În prezent avem două skateparkuri de exterior – în Parcul Rozelor și cel din Baza sportivă „La Terenuri”. 

Dar cel pe care-l vom construi în Baza sportivă din Gheorgheni va permite să fie utilizat și de-i soare, și de-i ploaie, și de-i iarnă, și de vreme bună pentru că va fi de interior.


CITEȘTE ȘI: 
Skatepark de interior, pentru admiratorii sporturilor extreme. Clujenii, consultați de Emil Boc în privința locației: „Susțineți sau nu un astfel de proiect?”

Va fi cam de 1.000 mp suprafață construită, va fi pe categorii – pentru nivel mediu și avansat, pe diverse tipuri de proceduri și pe acrobații. De asemenea, va da posibilitatea să practicați acest sport pe tot parcursul anului, vor fi de asemenea gradene, vestiare și, nu în ultimul rând, locuri de dificultăți diferite astfel încât voi, tinerii care practicați acest sport, și nu numai, toți care sunteți și vă simțiți capabili să practicați skateboardingul să aveți un loc în care să vă distrați, în care să vă simțiți bine.

Acest skatepark de interior va permite și partea de divertisment, partea de amuzament și distracție, dar și partea de antrenament și de competiții. 

Va fi cu alte cuvinte primul skatepark de interior din Cluj-Napoca și care va permite iubitorilor de sport să aibă un loc unde să se poată distra, unde să se simtă bine. 

Deja am demarat procedura pentru construcția acestui Skatepark de interior și să-l realizăm cât mai repede cu putință”, a declarat Emil Boc. 

La începutul acestui an, clujenii au fost consultați de Emil Boc în privința posibilei locații pentru viitorul Skatepark indoor din Cluj-Napoca. Potrivit deciziei anunțate de edil, noul spațiu dedicat sportului extrem se va regăsi în Baza sportivă din cartierul Gheorgheni. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Skatepark de interior, pentru admiratorii sporturilor extreme. Clujenii, consultați de Emil Boc în privința locației: „Susțineți sau nu un astfel de proiect?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter