Administrație

Avansează lucrările la Centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului. Dan Tarcea, viceprimarul Clujului: „Este aşteptat de foarte mulţi clujeni.”

Avansează lucrările la Centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului, a anunţat Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca.

Avansează lucrările la Centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului. Dan Tarcea, viceprimarul Clujului: „Este aşteptat de foarte mulţi clujeni” | Foto: Dan Ştefan Tarcea – captură video - Facebook Avansează lucrările la Centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului. Dan Tarcea, viceprimarul Clujului: „Este aşteptat de foarte mulţi clujeni” | Foto: Dan Ştefan Tarcea – captură video - Facebook

 

 


Dan Tarcea, viceprimarul Clujului, a făcut o vizită pe şantierul viitorului Centru pentru vârstnici de pe Calea Baciului. El a anunţat că lucrările avansează la viitorul centru. 

 


„Până în acest moment lucrările sunt în grafic. Va avea o suprafaţă de 1.410 mp, cu 42 de camere şi o capacitate de 70 de persoane. Centrul va fi administrat de către Primăria municipiului Cluj-Napoca. Este un centru aşteptat de către foarte mulţi clujeni. Vor fi locuri de parcare, spaţii special amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi, astfel încât cei care nu au posibilitatea să aibă grijă de părinţii lor, de bunicii lor să poată să îi aducă într-un centru modern. Nivelul lucrărilor este unul avansat. Discutăm de o adâncime cam de vreo 6-7 metri şi se lucrează la partea de hidroizolaţii, astfel încât să nu fie probleme cu partea de umezeală. Luna viitoare ar trebui să fie gata radierul peste clădire. Clădirea va avea 2 etaje şi 1 etaj retras. Oamenii sunt pe şantier, chiar dacă afară sunt 32 de grade. Am discutat şi cu şeful de şantier despre ce soluţii are pe această perioadă şi a precizat că va lucra cu pauze şi cu hidratare corespunzătoare”, a transmis Dan Tarcea, pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:
Au început lucrările la Centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului. Emil Boc: „Are toate facilitățile necesare pentru o viață de calitate”.

În vara anului trecut, administrația locală semna contractul de proiectare și execuție a Centrului de îngrijire pentru persoanele vârsnice de pe Calea Baciului nr.18, obiectiv amenajat în locul fostei Școli Generale nr. 9 din Cluj-Napoca. Executantul lucrărilor este asocierea Boemial Invest SRL (lider), Marina Properties SRL, Arhimar Serv SRL.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se construiește un cămin de bătrâni în Cluj-Napoca. Contractul, semnat. Boc: „Avem grijă de părinții și de bunicii noștri!”

abonare newsletter