Administrație

Noi drumuri judeţene intră în reparaţii. Investiţie de 15 milioane de lei.

Consiliul Judeţean Cluj anunţă că noi drumuri intră în reparaţii.

Noi drumuri judeţene intră în reparaţii. Investiţie de 15 milioane de lei. | Foto: pexels.com Noi drumuri judeţene intră în reparaţii. Investiţie de 15 milioane de lei. | Foto: pexels.com

 

 


Consiliul Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței ordinare din 30 iulie 2024, proiectul de hotărâre care vizează suplimentarea cu 15.000.000 de lei, a bugetului destinat executării lucrărilor de întreținere a drumurilor județene aflate în administrare, respectiv a serviciilor aferente anotimpului rece în perioada noiembrie – decembrie 2024.

 


Astfel, în urma alocării bugetare în sumă de 40.000.000 de lei, TVA inclus, din luna februarie a acestui an, valoarea aprobată a bugetului alocat ,,Programului de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din Județul Cluj” devine 55.000.000 de lei, TVA inclus.

„Am propus alocarea de fonduri suplimentare pentru lucrările la drumurile județene în vederea îmbunătățirii infrastructurii rutiere din județul Cluj, obiectiv care reprezintă o prioritate absolută și un interes constant pentru Consiliul Județean”, a transmis Alin Tişe, președintele consiliului județean. 


Lucrări de întreţinere pe noi drumuri judeţene

Sumele alocate vor fi utilizate atât în vederea demarării de noi lucrări de întreținere, precum și pentru asigurarea serviciilor de deszăpezire a drumurilor județene aferente anotimpului rece din perioada noiembrie – decembrie 2024.

Drumurile județene care vor beneficia de lucrări de întreținere curentă și periodică sunt:  DJ 107N Valea Ierii – Mănăstirea Muntele Rece – Plopi – Râșca, DJ 105T Săliștea Veche – Berindu, DJ 109C Gherla – Țaga – Sucutard – Cămărașu, DJ 109D (DJ109C) – Nicula – Bonț – Sic – Coasta – Jucu de Sus – DN1C, DJ 108C Gârbău – Aghireșu – Leghia – DN1 – Mănăstireni.


Articol scris de Alina Petric

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patru poduri noi vor fi construite pe drumurile județene din Cluj

Două drumuri județene importante din Cluj vor fi modernizate

Ultimele Stiri
abonare newsletter