Administrație

Lucrările de întreținere pe drumul județean care leagă Cornești de Oşorhel, finalizate

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe legătura DJ 109B Cornești – Tiocu de jos – Tiocu de sus – Oşorhel.

Lucrările de întreținere pe drumul județean care leagă Cornești de Osorhel, finalizate | Foto: Consiliul Judeţean Cluj - Facebook Lucrările de întreținere pe drumul județean care leagă Cornești de Osorhel, finalizate | Foto: Consiliul Judeţean Cluj - Facebook

 

 


Consiliul Județean Cluj a derulat o serie de lucrări de întreținere curentă și periodică în vederea asigurării unei circulații rutiere normale în condiții de siguranță pe drumul județean DJ 109B Cornești – Tiocu de Jos – Tiocu de Sus – Oşorhel.

 


Lucrările de întreținere au vizat un sector de drum în lungime de aproape 13 kilometri, mai exact între pozițiile kilometrice 17+100 și 29+830.

CITEŞTE ŞI
Lucrări de întreținere pe 10 drumuri din județ, în 2024. VEZI LISTA.

„Importanța lucrărilor pe care le-am executat e dată de faptul că acest drum județean tranzitează o regiune extinsă a județului. Acesta realizează legătura mai mult decât necesară între localitățile din această zonă și oraşele din judeţ prin joncţiunea cu drumul naţional DN1C, cu efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a întregii zone”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. 


Ce lucrări au fost executate?

Au fost executate operațiuni constând în întreținerea părții carosabile prin tratarea burdușirilor și a tasărilor, precum și colmatarea rosturilor.

De asemenea, au fost prevăzute lucrări de asigurare a scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor și a rigolelor, dar și de asigurare a esteticii rutiere prin tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului.


Articol scris de Alina Petric

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 300 km de drumuri intră în reparație anul acesta

Atenție, șoferi! Lucrări pe drumul județean Ciubanca – Ciubăncuța

Ultimele Stiri
abonare newsletter