Administrație

Strada Valea Chintăului, modernizată în urma unei investiții de 15 milioane de euro, intră în faza de recepție. Emil Boc: „Aduce beneficii semnificative locuitorilor și celor care tranzitează zona”.

Valea Chintăului, stradă modernizată de Primărie în urma unei investiții de 15 milioane de euro, intră în etapa de recepție. „Obiectivul Primăriei este să modernizeze infrastructura din toate cartierele Clujului”, spune primarul Emil Boc.

Strada Valea Chintăului, modernizată cu 15 milioane euro, în etapa de recepție|Foto: Emil Boc-Facebook Strada Valea Chintăului, modernizată cu 15 milioane euro, în etapa de recepție|Foto: Emil Boc-Facebook

 

 


La mijlocul lunii august, administrația locală anunța încheierea lucrărilor de modernizare a străzii Valea Chintăului din Cluj-Napoca, în urma unei investiții substanțiale. 

Boc: „Infrastructura din cartierele Clujului va fi modernizată”

Potrivit anunțului făcut de edilul Emil Boc, strada Valea Chintăului, unde lucrările de modernizare au vizat inclusiv realizarea de noi trotuare și piste de biciclete, precum și a noilor stații de autobuz, intră în etapa de recepție.


CITEȘTE ȘI: 
Noi imagini cu strada Valea Chintăului! Cum arată strada după lucrările de modernizare? FOTO

„La începutul lunii au fost finalizate lucrările de modernizare a străzii Valea Chintăului din Cluj-Napoca, iar acum sunt demarate procedurile de recepție pentru această investiție cu impact major pentru comunitate. 

Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea, vizită în teren pe strada Valea Chintăului, în urma lucrărilor de modernizare|Foto: Emil Boc-Facebook 

Modernizarea străzii Valea Chintăului aduce beneficii semnificative locuitorilor și celor care tranzitează zona, asigurând siguranță și confort pentru toate tipurile de trafic: pietonal, velo și auto”, a notat primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook


Strada Valea Chintăului, modernizată în urma unei investiții de 15 milioane de euro|Foto: Emil Boc-Facebook

De altfel, lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu desfășurat de administrația locală, prin care alte două străzi, precum strada Valea Seacă și strada Giuseppe Verdi, au fost modernizate în primăvara acestui an. 

CITEȘTE ȘI: 
Lucrările pe strada Giuseppe Verdi, finalizate înainte de termen. Strada are piste de biciclete, trotuare și stații de autobuz moderne.

Pe strada Valea Chintăului, investiția de modernizare a vizat creșterea siguranței participanților la trafic și sporirea confortului riveranilor.


„Obiectivul Primăriei Cluj-Napoca este să modernizeze infrastructura din toate cartierele pentru a oferi clujenilor o calitate a vieții cât mai bună în fiecare colț al orașului”, a adăugat Emil Boc. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrările de modernizare a străzii Valea Chintăului, finalizate! Noi piste de biciclete, trotuare și stații de autobuz moderne.

Lucrările pe strada Valea Seacă, finalizate înainte de termen. Strada are staţii de autobuz moderne, trotuare şi stâlpi de iluminat cu led.

Ultimele Stiri
abonare newsletter