Administrație

Lucrările pe strada Valea Seacă, finalizate înainte de termen. Strada are staţii de autobuz moderne, trotuare şi stâlpi de iluminat cu led.

Primarul Emil Boc a anunţat că lucrările de modernizare pe strada Valea Seacă au fost finalizate înainte de termen.

Lucrările pe strada Valea Seacă, finalizate înainte de termen/Foto: Emil Boc - Facebook Lucrările pe strada Valea Seacă, finalizate înainte de termen/Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Emil Boc a anunţat că lucrările pe strada Valea Seacă au fost finalizate cu o lună înainte de termenul contractual. 

 


Am finalizat strada Valea Seacă din cartierul Dâmbul Rotund, stradă care leagă practic strada Calea Baciului de localitatea Popeşti. Este o stradă de 2,2 km care a fost refăcută în integralitate. Avem carosabil, avem trotuare pe ambele părţi, sunt 8 staţii de transport în comun, 4 cu alveole şi 4 fără alveole. Toate cablurile au fost coborâte în subteran, sunt stâlpi de iluminat cu led, marcaje rutiere, treceri de pietoni, semaforizare. De asemenea, am făcut lucrări de consolidare a terenului pentru a preveni alunecările de teren, astfel încât şi locuitorii din această zonă a oraşului să aibă parte de o infrastructură de calitate, la fel ca peste tot în Cluj. Această lucrare de infrastructură a costat aproape 9 milioane de euro. A fost finalizată cu o lună mai devreme decât termenul preconizat”, a declarat Emil Boc. 

Lucrările pe strada Valea Seacă, finalizate înainte de termen/Foto: Emil Boc - Facebook
Lucrările pe strada Valea Seacă, finalizate înainte de termen/Foto: Emil Boc - Facebook

Valea Seacă, Giuseppe Verdi şi Valea Chintăului

Emil Boc a menţionat că Valea Seacă face parte din rândul celor trei străzi mari care se modernizează la Cluj-Napoca. Este vorba despre străzile Valea Seacă, Giuseppe Verdi, care a fost finalizată deja şi Valea Chintăului, care va fi finalizată până în 27 iulie. 


Valea Seacă face parte din rândul celor 3 străzi mari pe care le facem în municipiul Cluj-Napoca, strada Giuseppe Verdi, care deja a fost finalizată şi strada Valea Chintăului care va fi finalizată până în 27 iulie. Toate aceste străzi reprezintă practic o infrastructură care costă aproape 30 de milioane de euro. Din banii clujenilor, dar ne mândrim că putem oferi clujenilor o viaţă de calitate în fiecare colţ al Clujului”, a declarat primarul Emil Boc. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lucrările pe strada Giuseppe Verdi, finalizate înainte de termen. Strada are piste de biciclete, trotuare și stații de autobuz moderne.

Lucrările la Valea Chintăului, finalizate înainte de termen? Strada va avea piste de biciclete, trotuare și stații de autobuz moderne.

Ultimele Stiri
abonare newsletter