Administrație

Atenție, șoferi! Limitator de înălțime, instalat pe strada Mamaia.

De joi, 17 octombrie, va fi pus în funcțiune echipamentul de limitare de înălțime dinspre Pod Napoca, la intrarea pe strada Mamaia.

Limitator de înălțime, instalat pe strada Mamaia. | Foto: captură Google Maps Limitator de înălțime, instalat pe strada Mamaia. | Foto: captură Google Maps

 

 


Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă faptul că, începând de joi, 17 octombrie, va fi pus în funcțiune echipamentul de limitare de înălțime dinspre Pod Napoca, la intrarea pe strada Mamaia. 

 


„Limitatorul de înălțime este format din două bariere automate care sunt controlate de la distanță în vederea deschiderii pentru serviciile de urgență sau alte servicii publice și are gabaritul pe înălțime de trecere liberă de 2,30 metri față de cota asfaltului. În situatia de lovire accidentală a părții orizontale, echipamentul are protectie astfel încât aceasta să nu cadă din suport. Rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea și indicatoarele rutiere de restrictie acces tonaj și gabarit înălțime”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Semafoare noi în Cluj-Napoca, la trei treceri de pietoni de pe străzile Donath şi Avram Iancu

Codul Rutier 2024. Indicatoarele care impun interdicții șoferilor. Este obligatoriu să le respecți.

Mașinile care se conduc singure, obligate să dea un test la fel ca oamenii

Ultimele Stiri
abonare newsletter