Administrație

Au fost finalizate lucrările la drumul județean care duce la Mănăstirea Muntele Rece

Consiliul Județean a finalizat lucrările de asfaltare pe lotul 3 al drumului județean ce duce la Mănăstirea Muntele Rece.

Consiliul Județean a finalizat lucrările de asfaltare pe lotul 3 al drumului județean ce duce la Mănăstirea Muntele Rece | Foto: CJ Cluj Consiliul Județean a finalizat lucrările de asfaltare pe lotul 3 al drumului județean ce duce la Mănăstirea Muntele Rece | Foto: CJ Cluj

 

 


În cadrul lucrărilor de întreținere curentă și periodică desfășurate pe lotul 3 al drumului județean DJ 107N (DJ 107J) – Mănăstirea Muntele Rece, Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de așternere a covorului asfaltic.

 


Acestea au vizat sectorul în lungime de aproape 4 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 17+310 și 21+000 și situat între intersecția cu drumul județean DJ 107J, pe direcția Finișel, și Mănăstirea Muntele Rece.

„Am finalizat asfaltarea a două sectoare ale acestui spectaculos drum județean care, dincolo de faptul că traversează un areal extrem de pitoresc, face legătura și cu alte importante drumuri județene din zonă”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Anterior asfaltării au fost executate lucrări de reprofilare a căii de rulare, așternerea de piatră spartă cu cilindrare, montarea de podețe transversale și  așternerea stratului de balast stabilizat ca etapă premergătoare asfaltării.

În vederea completei finalizări a lucrărilor urmează a mai fi derulate operațiuni constând în realizarea de acostamente, șanțuri de pământ și rigole carosabile, refacerea de timpane, realizarea de accese la proprietăți cu tub și balast, precum și defrișări și tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noi lucrări de asfaltare pe drumul județean dintre Plopi și Gura Râșca. Investiție de peste 5 milioane de lei.

Atenție, șoferi! Lucrări pe drumul județean care leagă Cluj-Napoca de Popeşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter