Administrație

Noi echipamente medicale pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj, destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale. Investiție de peste 130.000 de euro din fonduri europene.

Investiții în echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie. „Noile dotări vor avea un aport semnificativ în asigurarea unui act medical de înaltă calitate”, spune Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Echipamente medicale pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Cluj | Foto: Consiliul Judeţean Cluj Echipamente medicale pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Cluj | Foto: Consiliul Judeţean Cluj

 

 


Echipamentele medicale vor fi achiziționate de Consiliul Județean, din fonduri europene, pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale.  

Demersuri pentru prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale

Nu este singura investiție de acest fel realizată de administrația județeană. La începutul lunii octombrie, o altă unitate sanitară - Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj, a beneficiat de 32 de echipamente medicale destinate reducerii riscului de infecții intraspitalicești.


CITEȘTE ȘI: 
Echipamente medicale pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj. Investiție de 2,6 milioane lei.

 „Scopul nostru este acela de a contribui la protejarea vieții și a sănătății pacienților și a întregului personal care își desfășoară activitatea în acest bastion al luptei împotriva tuberculozei și a altor afecțiuni pulmonare grave. Echipamentele care urmează să fie achiziționate vor avea un aport semnificativ la prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale și asigurarea unui act medical de înaltă calitate, în condiții de siguranță deplină”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca va avea prima cameră hiperbarică din România. FOTO.

Investiţii pentru şcolile speciale din Cluj. Un centru pentru copii cu dizabilități și un teren de sport, reabilitate de Consiliul Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter