Administrație

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, la învestirea Consiliului Local: „Împreună putem genera noi proiecte pentru binele clujenilor”

Locuitorii municipiului Cluj-Napoca și ai județului Cluj trebuie să beneficieze de o dezvoltare integrată, în urma colaborării administrative. „Trebuie să continuăm proiectele de dezvoltare ale Clujului, pentru binele oamenilor”, spune președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, la învestirea Consiliului Local: „Împreună putem genera noi proiecte pentru binele clujenilor”|Foto: Primăria Cluj-Napoca Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, la învestirea Consiliului Local: „Împreună putem genera noi proiecte pentru binele clujenilor”|Foto: Primăria Cluj-Napoca

 

 


Emil Boc a depus, vineri, jurământul și a preluat un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, consilierii locali au depus jurământul în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Local Cluj-Napoca. 

„Nevoile și problemele oamenilor nu au culoare politică”

În cadrul ședinței de învestire a Consiliului Local, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a pledat pentru o bună colaborare administrativă, în interesul public. 


„Nevoile și problemele oamenilor nu au culoare politică”, a declarat Alin Tișe. 

Clujenii trebuie să beneficieze de proiectele de dezvoltare realizate în municipiu, dar și în județ.


„Aceasta înseamnă că suntem împreună în aceeași echipă care, odată ce a primit votul clujenilor trebuie să acționeze împreună, într-un proiect comun, integrat de dezvoltare a municipiului Cluj-Napoca împreună cu județul Cluj.

Chiar ieri am depus și eu același jurământ, cu singura diferență că eu vorbeam de locuitorii județului, iar dumneavoastră vorbiți de locuitorii municipiului. 


CITEȘTE ȘI: 
Prioritățile lui Alin Tișe în noul mandat din fruntea Consiliului Județean Cluj: „Avem o responsabilitate imensă în ceea ce privește viitorul județului”

Județul Cluj are, în mod evident, acest motor de dezvoltare care este municipiul Cluj-Napoca, dar să nu uităm că și cei din celelalte orașe și comune sunt tot locuitori ai Clujului. Iar această dezvoltare integrată de care vorbesc are în vedere binele locuitorilor în întregime, din întreg județul Cluj. 

Acest lucru nu se poate face decât prin colaborarea dintre Consiliul Județean, Primăria Cluj-Napoca, respectiv celelalte primării din acest județ.


Așa că vă invit - nu înainte de a mulțumi vechilor consilieri locali cu care am colaborat foarte bine pentru realizarea acestor proiecte uriașe de care a vorbit și primarul Emil Boc – să continuăm acest proiecte și să generăm proiecte noi pe care să le putem implementa, pentru ca în final clujenii să primească ceea ce merită. 

Nevoile și problemele oamenilor nu au culoare politică. 

Dincolo de o lună de campanie, de dorința fiecăruia de a se afirma politic, cred că există acea linie de care nu putem trece, și anume: interesul public. Interes public care, în opinia mea, nu înseamnă altceva decât a face bine pentru oameni”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. 

Un număr de 26 de consilieri au depus, vineri, jurământul în cadrul ceremoniei de învestire a noului Consiliu Local, în urma alegerilor din 9 iunie 2024. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, mesaj la învestirea noului Consiliu Local. „Urmează un mandat plin de provocări. Avem obligația să consolidăm democrația”

Alin Tișe și noii consilieri județeni și-au depus jurămintele pentru noul mandat. Radu Rațiu (PNL) și Vákár István (UDMR), vicepreședinți.

Ultimele Stiri
abonare newsletter