Anunțuri

Anunț privind semnalarea unei tentative de înșelătorie / fraudă online care privește SC Compania de Transport Public SA și Primăria Cluj-Napoca.

 

ȊN ATENȚIA PUBLICULUI CĂLĂTOR


Vă semnalăm o tentativă de înșelătorie / fraudă online care privește SC Compania de Transport Public SA și Primăria Cluj-Napoca.

 Astfel, comunicăm următoarele:


-A fost creat un website la adresa :

 https://conguerorday.com/sc4C3Yp6?sub_id_7=120214314105590155&sub_id_27=RO+Cluj , prin care se promovează informații false cu scopul de a înșela publicul în privința unui așa-zis card de transport public care ar putea fi achiziționat prin acel website. Menționăm că nu există cardul la care se face referire și nicio legătură cu SC Compania de Transport Public SA, că induce în eroare cetățenii pentru a transfera bani, folosind fără drept brandul CTP Cluj-Napoca, sigla companiei etc. 


- De asemenea, pagina de Facebook intitulată Card de transport public Cluj-Napoca derulează o campanie de reclame pe rețeaua de socializare respectivă prin care se erijează în entitățile juridice sus-menționate pentru a îndemna publicul să vireze anumite sume de bani în conturile indicate de ei;

- Pe pagina de Facebook specificată anterior sunt publicate și promovate informații false, fiind utilizate fără drept sigla Companiei de Transport Public alături de o imagine a Primarului municipiului Cluj-Napoca și îndemnul de a cumpăra un card de transport care în fapt este inexistent.


 Vă mulțumim,

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

Ultimele Stiri
abonare newsletter