Economie

Cluj-Napoca găzduieşte cel mai important eveniment al industriei de asigurări din Europa Centrală şi de Est. Discuţii despre cele mai recente tendinţe şi provocări ale industriei.

Transylvania Insurance Days 2024, cel mai important eveniment al industriei de asigurări din Europa Centrală şi de Est va avea loc la Cluj-Napoca, între 9-10 octombrie.

Transylvania Insurance Days 2024, cel mai important eveniment al industriei de asigurări din Europa Centrală şi de Est are loc la Cluj-Napoca | Foto: Transylvania Insurance Days - Facebook Transylvania Insurance Days 2024, cel mai important eveniment al industriei de asigurări din Europa Centrală şi de Est are loc la Cluj-Napoca | Foto: Transylvania Insurance Days - Facebook

 

 


Transylvania Insurance Days 2024, cel mai important eveniment al industriei de asigurări din Europa Centrală şi de Est va avea loc la Cluj-Napoca, între 9-10 octombrie. El va avea loc la Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca. 

 


Despre Transylvania Insurance Days 2024

Ajunsă la a 8-a ediție, conferința Transylvania Insurance Days 2024 aduce împreună profesioniști de top din asigurări, insurtech și fintech, din România și Europa Centrală și de Est. Timp de 2 zile, participanții vor explora cele mai recente tendințe și provocări ale industriei, digitalizarea procesului de distribuție, soluții și oportunități de embedded insurance, insight-uri despre consumatorii români de insurance și evoluția nevoilor lor. 

Speakerii TID 2024 vor discuta, de asemenea, și despre impactul tehnologiilor emergente - precum Inteligența Artificială și automatizarea - asupra asigurărilor și noile reglementări europene. Cu o agendă variată și subiecte de actualitate, TID oferă o platformă unică pentru schimbul de idei și crearea de noi colaborări.


Transylvania Insurance Days este un eveniment organizat de LIFE IS HARD, lider în soluții de digitalizare pentru afaceri și dezvoltatorul 24broker, cea mai completă platformă digitală de distribuție de asigurări din Europa Centrală și de Est.

Despre Life is Hard și ecosistemul său de business

LIFE IS HARD SA (LIH) este prima companie românească de software listată la BVB, piața AeRo, segmentul Premium, iar din 2021 face parte din indicele BET AeRO. 


Life is Hard (LIH) este un furnizor de soluții de digitalizare care ajută companiile să își optimizeze și să își transforme procesele prin tehnologie avansată. Cu un angajament puternic față de inovare și excelență, LIH continuă să fie un partener de încredere pentru companiile din diverse industrii. Compania este structurată în trei divizii principale: Tomorrow, dedicată industriei asigurărilor; Engine, axată pe digitalizarea companiilor mici și mijlocii și a sectorului public; și Intention, care explorează noi inițiative în domeniul sănătății și viitorul digital.

Misiunea companiei este ca prin intermediul întregului ecosistemului de business LIFE IS HARD să devină partenerul tehnologic cheie în digitalizarea IMM-urilor și să revoluționeze industria asigurărilor prin crearea celui mai cuprinzător ecosistem de distribuție din Europa Centrală și de Est.


Începând din 2024 această ambiție este comunicată printr-o nouă promisiune de brand: MORE LIFE și un nou slogan: Soluții de digitalizare pentru business și viață, menite să reflecte filozofia grupului, valorile și direcția în care se îndreaptă compania.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

În România, patru din cinci locuințe nu sunt asigurate împotriva dezastrelor naturale

Plafonarea tarifelor la asigurările RCA, prelungită până la finalul anului

Ultimele Stiri
abonare newsletter