Economie

Pascal van den Noort, cel care a creat proiecte pentru New York, Paris, Roma, Barcelona, Berlin, Asterdam, va fi lector la conferința PRIA Urban Innovation în 24 Mai 2017 la Cluj-Napoca

Pascal van den Noort, cel care a lucrat la proiecte care promovează ciclismul pentru New York, Roma, Barcelona, Berlin, Asterdam, și nu numai, va fi lector în cadrul conferinței PRIA Urban Innovation în 24 Mai 2017, la Grand Hotel Napoca Napoca, sala Viena.

Pascal este directorul executiv al Velo Mondial, gânditor conceptual, expert moderator și expert în mobilitate. S-a implicat în ciclism după dezvoltarea unei cariere reușite în domeniul sănătății la nivel internațional. El și-a urmărit pasiunea de a face plimbarea cu bicicleta cât mai plicută, punând în același timp sănătatea urbană în centrul eforturilor sale. Cu Vélib la Paris și la puțin de 10 ani mai târziu, 1000 de orașe s-au alăturat acestei initiative.

Pascal a lucrat la proiecte care promovează ciclismul ca un mod esențial de transport în Europa și în străinătate. El a prezentat pe nenumarate stadii si a lucrat cu orase precum Barcelona, ​​Berlin, Gothenburg, Bucuresti, Ploiesti, Roma, Cracovia, Szeged, Padua, Burgos, Lambeth, Southwark, New York, Pittsburgh, Gdansk, Merton, Funchal. Mai mult, el a proiectat programul municipal pentru promovarea internațională a orașului Amsterdam, ca oraș de ciclism. El își concentrează acum eforturile pe Dashboard for Bikenomics, urmând a fi lansat în curând în regiunea Amsterdamului. El va pregăti  acest program și pentru alet orașe.


Pascal a publicat cărți despre ciclism și orașe, a produs serii video despre mobilitatea urbană și a dezvoltat formate extrem de reușite, cum ar fi "New Amsterdam Bike Slam" din New York City.

Conferința PRIA Urban Innovation va avea loc în Cluj-Napoca, oraș care este în continuă dezvoltare și care acordă o importanță deosebită proiectelor care imbunătățesc orașul și viața de afaceri și socială a acestuia.


Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban - mobilitate, energie, tehnologie și infrastructură.

Printre temele care vor fi abordate se vor regăsi: Comunitate Privată Parteneriatul public - soluții locale, parteneriate strategice, care să conducă la sisteme durabile și de dezvoltare economică, care este transferabil unui model national; Încurajarea și recunoașterea ciclismului ca mijloc eficient, sănătos, de transport ecologic, și promovarea utilizarii pe scară largă; Cum putem reduce costurile pentru municipalități și pentru companii?; Sunt mașinile electrice de viitor? Cum vom crea infrastructura pentru masina electrica? Identificarea oportunităților de infrastructură ecologică pentru a mări spațiul verde într-o comunitate puternic urbanizată, îmbunătățirea calității aerului, reducerea efectului de căldură urbană și creșterea biodiversității mediului; Îmbratișarea inovațiilor tehnologice în mobilizare pentru a proteja mediul înconjurător, pentru a crește profitul de afaceri locale și pentru a simplifica viața urbană; Cum se va structura consumul de energie electrică în viitor? Cum se va structura consumul de energie electrică în sectoare cum ar fi transportul, rezidențial, agricultură, industrie și ce alte servicii vor evolua?; Impactul tehnologiei în dezvoltarea rețelelor electrice către rețele inteligente, microgrids și consumatori activi (Prosumer);  Care este situația  energiei regenerabile în România? Ce investiții au fost făcute până acum?


Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Urban Innovation şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe http://priaevents.ro/pria-urban-innovation-conference/

Ultimele Stiri
abonare newsletter