Economie

Bursă a locurilor de muncă la Expo Transilvania

<p />În zilele de 22 şi 23 septembrie se va desfăşura la Expo Transilvania bursa generală a locurilor de muncă.

Pentru acest eveniment au fost sunaţi prin call-center 1.500 de şomeri şi peste 50 de companii şi-au anunţat prezenţa la eveniment, cu peste 1.200 de locuri de muncă.

„Ne aşteptăm ca până la ora începerii Bursei să avem confirmată prezenta a peste 70 de firme, care să ofere în jur de 1.200 de locuri de muncă. Firmele care s-au înscris deja oferă cu preponderenţă locuri de muncă în construcţii, confecţii şi producţie de mobilă”, a declarat Daniel Don, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocoparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. El a mai precizat că mai puţin de jumătate din actualii şomeri contactaţi prin call center şi-au confirmat prezenţa la manifestare. “În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, vom găsi o modalitate de a le retrage indemnizaţia în cazul în care nu vor răspunde solicitărilor noastre. Tocmai de aceea vom demara cât mai repede proiectul de împărţire a 1.000 de telefoane mobile către şomerii aflaţi în evidenţele noastre”, a spus Don. Bursa locurilor de muncă din acest an este organizată de AJOFM Cluj, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, Psihoselect şi Global Commercial.


Aproape 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile la Cluj în această săptămână, conform Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter