Economie

22 septembrie, ziua microîntreprinzătorilor din Cluj

<p align="center"><strong> </strong></p> <p />Joi, 22 septembrie  2011 va fi ziua microîntreprinzătorilor din județul Cluj.

Toate persoanele juridice care intră în categoria întreprinderilor mici şi micro sau toți cei care doresc să îşi deschidă o afacere sunt aşteptaţi în intervalul orar 10-18 în faţa Centrului Comercial Central din Cluj Napoca, pentru a beneficia de informaţii esenţiale pentru buna desfăşurare a unei afaceri într-un limbaj accesibil, uşor şi gratuit de la specialişti în domeniu. De asemenea participanţii vor putea afla cum pot să acceseze un microcredit şi cum pot folosi microcreditele în cel mai eficient mod. Fiindcă evenimentul se doreşte a fi ceva cu totul deosebit, în intervalul orar 12-13 organizatorii au pregătit un moment inedit. János Bereczki, directorul Opportunity va susţine o sesiune stradală, „un training pe stradă”, o prezentare de 20 minute despre administrarea eficientă a afacerii.

”Vrem să subliniem mai bine importanţa afacerilor mici şi micro în susţinerea vieţii economice şi sociale şi să dăm un imbold spiritului întreprinzător. Ne-am propus prin acest eveniment să îi determinăm pe microîntreprinzători să pună multe intrebări. Nu numai nouă sau partenerilor noştri care vor fi prezenţi în data de 22 septembrie ci şi contabililor cu care lucrează, persoanelor cu care ei relaţionează. Trebuie să pună întrebări şi să caute soluţii adecvate pentru a avea succes în ceea ce fac.” a declarat János Bereczki, directorul Opportunity.


”Considerăm că astăzi suntem în faţa unei decizii importante. Orice antreprenor român trebuie să aleagă ce e mai bine pentru el şi asta poate însemna dezvoltarea personală sau stagnarea. Noi îndemnăm pe toţi antreprenorii să nu se oprească deoarece stagnarea înseamnă încet ieşirea din afaceri. De aceea acest tip de acţiune pe care Opportunity Microcredit România îl promovează este foarte important pentru dezvoltarea personală a celor care şi-au luat responsabilitatea de a dezvolta afaceri de success. Pentru toate acestea îndemnăm toţi antreprenorii să participe împreună cu noi la evenimente de acest tip şi să se implice activ în comunitatea locală pentru binele comun pe care îl dorim în viitor pentru toţi membri comunităţii în care ne desfăşurăm activitatea.” a declarat Adrian Coroian, Vicepresedinte Liga Întreprinzătorului Român.

”Prin intermediul evenimentului „Sunt un microîntreprinzător şi susţin economia Clujului” Camera Agricolă a Judeţului Cluj vine în sprijinul tuturor celor interesaţi cu informaţii la zi referitoare la tehnologiile agricole moderne şi programele de finanţare pentru agricultură şi dezvoltare rurală accesibile în ţara noastră.”, a declarat Hicea Niculina-Silvia, Compartiment Comunicare şi Relaţii Publice.


Organizatorii evenimentului, Opportunity Microcredit România IFN S.A. împreună cu partenerii şi susţinătorii vor asigura cadrul pentru ca microîntreprinzătorii să beneficieze de informaţii, susţinere şi încurajare. Realizarea „Panoului microîntreprinzătorilor din Cluj”, tombola cu premii, trainingul stradal sunt menite să îi sprijine în activitatea lor şi să aducă un plus economiei judeţului.

Despre Opportunity Microcredit România IFN S.A.


Opportunity Microcredit România IFN S.A. este o societate de microcreditare care face parte dintr-o coaliţie mondială de organizaţii de microfinanţare, Opportunity International. În România Opportunity oferă servicii financiare de microcreditare în 9 oraşe ale Transilvaniei, agenţia din Cluj oferind clienţilor începând cu anul 2006 respect, încredere, profesionalism şi şansa concretizării celor mai diversificate planuri de afaceri.

Vă aşteptăm la sediul nostru de pe B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 48 din Cluj-Napoca să faceţi cunostinţă cu echipa noastră şi să purtaţi o discuţie legată de afacerea Dvs.. Pentru mai multe informaţii despre microcreditele pe care le oferim vă rugăm vizitaţi site-ul întreprinzătorilor mici şi micro din Transilvania www.opportunity.ro.


 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter