Economie

Peste 300 de locuri de muncă disponibile la fabrica Bosch din Jucu, Cluj

Bosch Cluj, unul dintre cei mai mari producători de componente auto de pe piața locală, caută peste 300 de oameni care să lucreze la fabrica de componente electronice din Jucu.

Peste 300 de locuri de muncă disponibile la fabrica Bosch din Jucu, Cluj Peste 300 de locuri de muncă disponibile la fabrica Bosch din Jucu, Cluj

 

 


Bosch Cluj are disponibile 316 locuri de muncă pentru centrul de producție din localitatea Jucu, județul Cluj, conform calculelor ZF pe baza informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Jude­ţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj.

 


112 locuri de muncă sunt destinate tehnicienilor-operatori la roboți industriali.

Bosch Cluj mai are locuri de muncă disponibile pe următoarele posturi: 19 locuri pentru ingineri producție, 44 de locuri pentru funcționari administrativi, lcouri de muncă pentru programatori, inspectori și gestionari.


Bosch a inaugurat la Cluj la începutul lunii septembrie 2021 a treia hală de producție din cadrul fabricii din Jucu. Investiția totală pentru această hală se ridică la 55 de milioane de euro și are o suprafață de 34.500 de metri pătrați.
 

CITEȘTE ȘI:

UTCN are un laborator de Industrie 4.0, dotat de Bosch cu echipamente de ultimă generație. FOTO

Bosch a deschis oficial a treia hală de producție la Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter