Economie

Fabrica Bosch din Cluj angajează (P)

Compania caută persoane cu grad diferit de expertiză, în producţie, în domeniul tehnic şi comercial

  • În colaborare cu Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, Bosch organizează o serie de interviuri în agențiile locale din județul Cluj 
  • Investiţii pe termen lung pentru dezvoltarea angajaților
  • Un pachet complex de beneficii 

Jucu, judeţul Cluj – Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează o serie de interviuri în luna Ianuarie, în colaborare cu Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj. 

Campania se adresează persoanelor ce doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj şi celor care vor sa afle mai multe despre beneficiile pentru angajații Bosch. Se vor organiza interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare, operatori roboți industriali, gestionari și distribuitori de materiale și tehnicieni producție.


Astfel, cei interesați pot participa la unul din cele patru sesiuni de la agențiile locale din județul Cluj AJOFM din județul Cluj:

  • 25 Ianuarie 2022 – 09:00 – 12:00, agenție locală  AJOFM Gherla 
  • 26 Ianuarie 2022 – 09:00 – 14:00, agenție locală AJOFM Cluj-Napoca
  • 27 Ianuarie 2022 – 09:00 – 12:00, agenție locală AJOFM Dej
  • 28 Ianuarie 2022 – 09:00 – 12:00, agenție locală AJOFM Turda

 


La fabrica din Cluj, Bosch produce, din 2013, unități de control electronice care sporesc siguranța rutieră și confortul șoferilor, cum ar fi unități pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple, pentru asistență la condus și unități de control electronice pentru eBike. În septembrie 2021, s-a inaugurat  cea de-a treia hală de producție și se investește constant atât în zona de producție, cât și în cea de tehnologie de ultimă oră, dar și în dezvoltarea angajați noștri și a generațiilor viitoare. Investiția totală, de la deschiderea fabricii în 2013, se ridică la peste 465 milioane de euro.

 


Un pachet complex de beneficii și programe de dezvoltare a angajaților 

Grupul Bosch își asumă o responsabilitate deosebită în ceea ce privește bunăstarea angajaților săi. Aceștia beneficiază de transport zilnic gratuit, acces la o cantină modernă, cu meniuri variate subvenționate, abonamente la servicii medicale private și un cabinet medical intern, dar și de un set de beneficii flexibile, după nevoile și prioritățile fiecăruia. Printre beneficiile flexibile se numără servicii medicale adiționale, asigurări de pensie, servicii de turism sau bonuri de masă. În plus, din grijă pentru sănătatea angajaților săi, Bosch a deschis anul trecut, în colaborare cu autoritățile locale și naționale, un centru de vaccinare împotriva Covid-19 la fabrica sa din Cluj, contribuind astfel la limitarea efectelor și răspândirii pandemiei. 


 

De asemenea, compania a implementat la Cluj conceptul IWC - „condiții de muncă care inspiră”, ce include elemente speciale de design interior, precum spații moderne și culori vii, săli creative pentru munca în echipă. Toate acestea contribuie la crearea unui mediu care promovează o cultură de lucru modernă, cooperarea între departamente și gândirea creativă, stimulând flexibilitatea și comunicarea. Mai mult, angajații fabricii din Cluj au acces la programe de dezvoltare profesională și personală, în cadrul centrului de training din incinta locației. Aici, în 2021, compania Bosch a oferit angajaților săi peste 300 de sesiuni de training. Datorită atenției pe care o acordă bunăstării angajaților și inovației, unui mediu de lucru prietenos și unui pachet larg de beneficii și programe de dezvoltare, Bosch este, pentru al șaselea an la rând, cel mai dorit angajator din Cluj pentru ingineri și pentru angajații cu profil business.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter