Educație

Premii la toate categoriile pentru elevii clujeni, în cadrul etapei naționale a Olimpiadei de Coregrafie de la Cluj-Napoca

Rezultate foarte bune pentru elevii clujeni la Olimpiada Națională de Coregrafie, desfășurată în această săptămână la Cluj-Napoca.

Premii pentru performanțele coregrafice ale elevilor clujeni/Foto: Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca/Facebook.com Premii pentru performanțele coregrafice ale elevilor clujeni/Foto: Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca/Facebook.com

 

 


Cei mai buni elevi care studiază discipline coregrafice în învățământul preuniversitar din România, au participat la Cluj-Napoca, în perioada 22-25 aprilie 2024, la Olimpiada de Coregrafie, etapa națională. 

Performanțe coregrafice ale elevilor clujeni 

Elevii clujeni au adunat premii pentru rezultate foarte bune pe care le-au obținut în cadrul competiției. 


Județul Cluj a fost reprezentat la disciplinele Dans Clasic și Dans Contemporan de 32 de elevi din clasele VII-XII, care au obținut  2 premii I, 5 premii II, 2 premii III și 7 mențiuni.

CITEȘTE ȘI: 
Elev din Cluj-Napoca, câștigătorul emisiunii „Românii au talent”. Băiatul a câștigat și premiul de originalitate. VIDEO

„Dansatorii știu de la vârste fragede că pentru atingerea performanței este nevoie de muncă multă și de transpirație, iar etica și disciplina din sala de dans își pun amprenta și asupra altor activități școlare, dansul oferind copiilor de toate vârstele oportunitatea de a-și dezvolta abilități utile, care să conducă la transformarea pasiunii în profesie”, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Cluj. 


În cadrul olimpiadei au participat 108 elevi, din opt orașe din România: București, Constanța, Iași, Timișoara, Bacău, Galați, Brăila și Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Micii dansatori ai Clujului, rezultate remarcabile la nivel internațional. Campioni în cadrul Campionatului Mondial și al celui European de Dans - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter