Educație

Olimpicii Naționali la Biologie vor fi pregătiți la Cluj-Napoca pentru Olimpiada Internațională

Olimpicii naționali, selectați în lotul național pentru disciplina biologie, vor beneficia la Cluj-Napoca de pregătirea de specialitate, în vederea participării acestora la Olimpiada Internațională de Biologie.

Olimpicii Naționali la Biologie vor fi pregătiți la Cluj-Napoca pentru Olimpiada Internațională. Sursă foto: IȘJ Cluj Olimpicii Naționali la Biologie vor fi pregătiți la Cluj-Napoca pentru Olimpiada Internațională. Sursă foto: IȘJ Cluj

 

 


În perioada 12-25 mai 2024, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, cu sprijinul profesorilor universitari ai Facultății de Biologie și Geologie, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, organizează pregătirea de specialitate a celor 20 de olimpici naționali, calificați în lotul lărgit pentru disiciplina biologie, dintre care 4 elevi vor reprezenta România la etapa internațională a olimpiadei, care se va desfășura în Kazakhstan, Astana, Erevan, în perioada 07-14 iulie .

Arieșan F. FLorina Lavinia, de la Liceul Teoretic „Avram Iancu” Cluj-Napoca , s-a calificat în lotul național format din cei 20 de olimpici naționali. 


CITEȘTE ȘI:
Performanțe excepționale! Elevii clujeni au strălucit la olimpiadele de limbi moderne.

Pregătirea de specialitate a lotului se va realiza și în acest an la Facultatea de Biologie și Geologie a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, grație parteneriatului  pe care Inspectoratul Școlar Județean Cluj îl are cu  Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca  și a implicării directe a profesorilor universitari clujeni, în susținerea performanței la disciplina biologie.

Proba de baraj pentru selecția lotului restrâns va avea loc în 24 mai 2024, iar pregătirea practică pentru etapa internațională se va desfășura la Facultatea de Biologie și Geologie a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca,în perioada 03-08 iunie.

CITEȘTE ȘI:

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul regional de matematică aplicată în economie ECOMAT, ediția a X-a

Ultimele Stiri
abonare newsletter