Educație

Rectorul UBB Cluj, reales președinte al Asociației Psihologilor din România. Este printre cei mai citați oameni de știință

Rectorul Universităţii „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, psihologul Daniel David, care este printre cei mai citaţi 2% oameni de ştiinţă din lume, a fost reales preşedinte al Asociaţiei Psihologilor din România (APR).

Daniel David a fost reales președinte al Asociației Psihologilor din România Daniel David a fost reales președinte al Asociației Psihologilor din România

 

 


Profesorul Daniel David, psiholog și rector al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB), a fost reales sâmbătă, 13 noiembrie 2021, pentru un nou mandat de patru ani ca președinte al Asociației Psihologilor din România (APR - https://www.apsi.ro/).

„Le mulțumesc colegilor mei psihologi pentru încredere și mă simt onorat să fiu reales ca președinte al Asociației Psihologilor din România (APR), organizația istorică a psihologilor din țară. Dacă în primul mandat ca președinte (2017-2021) am avut ca misiune restartarea APR și crearea de mecanisme funcționale pentru reconstrucție, aspecte care au dus la stabilizarea și consolidarea organizației, noul mandat (2021-2025) va fi focalizat, alături de ceilalți colegi din structurile de conducere ale APR, pe utilizarea acestor mecanisme (și a altora deja planificate) pentru dezvoltarea organizației”, a declarat prof. univ. dr. Daniel David.


Asociaţia Psihologilor din România (APR) este cea mai veche şi cea mai complexă organizaţie profesională a psihologilor din România, având rolul de a stimula psihologia ca ştiinţă şi de a asigura legătura bidirecţională cu practica psihologică, în scopul evoluţiei ştiinţei psihologice şi profesiei de psiholog cu toate specializările sale (https://www.apsi.ro/).
 

CITEȘTE ȘI:

Un profesor UBB, unul dintre cei mai citați oameni de știință ai lumii în domeniul Ecologiei

abonare newsletter