Electric Castle

Cum va fi vremea la Electric Castle 2024? Va fi soare sau revin ploile „legendare” de altădată?

Astăzi, festivalul Electric Castle își deschide porțile pentru al 10-lea la rând. Vezi cum va fi vremea la Bonțida pe perioada festivalului.

Cum va fi vremea la Electric Castle 2024? Va fi soare sau revin ploile „legendare” de altădată?| Foto: monitorulcj.ro Cum va fi vremea la Electric Castle 2024? Va fi soare sau revin ploile „legendare” de altădată?| Foto: monitorulcj.ro

 

 


Vremea va fi caldă în acest sfârșit de săptămână la Bonțida, însă nu vor lipsi nici precipitațiile. 

 


Potrivit Accuweather.ro, șansele de ploaie sunt crescute în următoarele zile, așadar, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru schimbările vremii și bucurați-vă de festival, indiferent de vreme!

Miercuri, 17 iulie, maxima va ajunge la 37 de grade Celsius, însă șansele de ploaie vor fi de 55%, deci festivalierii nu trebuie să le lipsească cizmele. Pe timpul nopții vor fi așteptate 21 de grade Celsius. 


Joi, 18 iulie, festivalierii nu vor scăpa de ploi, șansele de precipitații fiind de 40% pe timpul zilei. Maximele vor ajunge la valoarea de 32 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa în jurul valorii de 19 grade Celsius.

Vineri, 19 iulie, cerul va fi parțial acoperit de nori, iar șansele de ploaie vor fi de 40%. Pe timpul zilei temperaturile vor coborî la valoarea de 30 de grade Celsius, în timp noaptea vor fi 18 grade Celsius.


Pe timpul nopții cresc șansele de precipitații la 60%. 

Sâmbătă, 20 iulie, vremea se anunță agitată parcursul zilei, cu o probabilitate ridicată de averse și furtuni. Temperatura va scădea până la 27 de grade Celsius. Minimele vor coborî la 17 grade Celsius.


Duminică, 21 iulie, festivalierii scapă de furtuni, iar temperaturile vor fi mai suportabile. Temperatura maximă va atinge 28 de grade Celsius. Cerul va fi predominant senin în timpul nopții, temperatura va coborî până la 17 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Astăzi începe Electric Castle. Vezi în ce zi cântă artistul preferat.

Trupa Royel Otis și DJ-ul Ron Trent NU mai vin la Electric Castle. Organizatori: „Înţelegem dezamăgirea, dar situaţia nu ţine de noi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter