Electric Castle

Dezastrul din aviație îi ține departe de EC pe Sleaford Mods și Hospitality Takeover. Din fericire, headlinerii Paolo Nutini și BMTH, sunt deja la Cluj!

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa care se desfășoară în Bonțida, a fost afectat de pana informatică de la Microsoft.

Alte concerte anulate la Electric Castle | Foto: Electric Castle Alte concerte anulate la Electric Castle | Foto: Electric Castle

 

 


Electric Castle a fost afectat pana informatică majoră de la Microsoft care a blocat majoritatea zborurilor pe continent și dincolo de acesta. Din păcate, spectacolele Sleaford Mods și Hospitality Takeover, programate pentru vineri, 19 iulie, au fost anulate din această cauză.

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

Este vorba despre trupa Sleaford Mods care era așteptată pe scena Hangar de la ora 20:20 și despre evenimentul Hospitality Takeover, la care erau așteptați de la ora 01:20 pe aceeași scenă.


„Din cauza defecțiunii IT care a blocat majoritatea zborurilor din Europa și nu numai, spectacolele Sleaford Mods și Hospitality Takeover de la Electric Castle sunt anulate pentru astăzi.
Din fericire, headlinerii Paolo Nutini și BMTH, sunt deja la fața locului și nerăbdători să întâlnească publicul în această seară.
Deoarece Microsoft tocmai a anunțat că defecțiunea a fost rezolvată, lucrăm la reprogramarea tuturor zborurilor care afectează artiștii din lineup-ul nostru. Vă rugăm să rămâneți pozitivi și să aveți încredere că facem tot posibilul pentru ca aceștia să poată evolua”, au transmis organizatorii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Trupa Queens of the Stone Age NU mai vine la Electric Castle. Organizatori: „Am așteptat cu nerăbdare acest concert”

Electric Castle 2024: Domeniul Banffy a vibrat seara trecută în ritmuri afrobeat cu Rema! VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter