Electric Castle

67.000 de festivalieri au participat în a treia zi la Electric Castle. Solistul trupei Bring Me the Horizon a cântat alături de un fan.

67.000 de festivalieri au participat în a treia zi de Electric Castle.

Solistul trupei Bring Me the Horizon a cântat alături de un fan. | Foto: Bianca Preda – captură video - monitorulcj.ro Solistul trupei Bring Me the Horizon a cântat alături de un fan. | Foto: Bianca Preda – captură video - monitorulcj.ro

 

 


Cu Massive Attack, Chase and Status (live), Khruangbin, DJ Shadow, Carlita, Hernan Cattaneo și alți zeci de artiști în programul zilei de sâmbătă, Electric Castle așteaptă record de participanți pentru cea de-a 4-a zi a ediției.

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

Un fan a cântat alături de Bring Me the Horizon

Cel mai mare număr de mosh pit-uri simultane din istoria Electric Castle a fost marcat, vineri seara, la concertul britanicilor de la Bring Me The Horizon. Fani veniți din toată Europa au primit exact ce s-au așteptat: un spectacol vizual și sonor extravagant. Chiar și natura a ținut să fie parte din show: ploaia a început să cadă pe hit-ul Teardrops pentru a completa atmosfera.


În timpul concertului, solistul Bring Me the Horizon a chemat pe scenă un fan al trupei care a avut ocazia să cânte piesa Anti-vist, alături de Oliver. 

Show la înălțime cu Shaquille O’Neal

La scena Hangar, a fost show la înălțime cu Shaquille O’Neal în rolul său de DJ Diesel. Superstarul american și-a cucerit din prima secundă publicul apărând în maioul campioanei României la baschet, U BT Cluj, salutându-și fanii în română, invitându-i să danseze lângă pupitru și împărțind doar energie pozitivă.


67.000 de festivalieri, la EC

Alte sute de momente unice pe toate scenele din festival au făcut ziua a 3-a de Electric Castle memorabilă pentru cei 67.000 de festivalieri prezenți, vineri, pe domeniul Banffy.

Revenirea Massive Attack

Potrivit organizatorilor festivalului, 2024 marchează revenirea Massive Attack în circuitul de concerte, iar România are privilegiul de a fi printre puținele țări ce găzduiesc legendara trupă, sâmbătă, la Electric Castle. Două premiere pe scena principală: prima dată în România,  Khruangbin, trupa ale cărei albume au depășit 800 de milioane de difuzări pe streaming și varianta de live show a Chase & Status, duo-ul ce deține titlul de „producătorului anului 2023” în Marea Britanie. 


CITEŞTE ŞI
Electric Castle 2024. Massive Attack, Chase&Status, Khruangbin şi Irina Rimes, pe principalele scene. Programul complet pentru ziua de sâmbătă.

Cei care și-au planificat deja să prindă răsăritul dansând au de ales între legendarul DJ argentinian Hernan Cattaneo, senzația house Carlita sau Ricardo Villalobos, genialul producător ce promite să nu-și încheie set-ul înainte de prima cafea de duminică dimineața.

Toate informațiile la zi despre Electric Castle 10 se regăsesc în aplicația și pe site-ul festivalului Electric Castle

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Shaquille O'Neal, la Electric Castle. A mixat în tricoul U-BT Cluj.

Un concert „mare”! Bring Me the Horizon la Electric Castle: rock, emoție, energie, flăcări, totul la superlativ! FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter