Externe

Doliu la Hollywood! Actorul american Treat Williams a murit în urma unui accident de motocicletă

Actorul american Treat Williams a murit luni la vârsta de 71 de ani în urma unui accident de motociclet. El era cunoscut pentru rolurile din serialul „Everwood” şi din lungmetrajul „Hair”.

Treat Williams / Foto: captură video YouTube -  Hallmark Channel Treat Williams / Foto: captură video YouTube - Hallmark Channel

 

 


Decesul actorului Treat Williams a fost confirmat pentru revista People de către agentul acestuia, Barry McPherson.

 


Luni, în jurul orei 17.00 (22:00 GMT), Williams mergea pe motocicleta sa pe o şosea din Vermont când a fost lovit de un autovehicul în momentul când vira către Dorset, Vermont, a declarat comandantul de pompieri Jacob Gribble pentru revista People, fără să precizeze în mod explicit numele victimei.

„A fost ucis în această după-amiază. Făcea un viraj la stânga sau la dreapta când a fost lovit de o maşină”, a indicat pentru revista People Barry McPherson, care l-a reprezentat pe actor în ultimii 15 ani. „Sunt pur şi simplu devastat. Era un om atât de bun. Era atât de talentat”.


Williams a fost transportat la spital cu un elicopter trimis din Ticonderoga, New York, dar nu a mai putut fi salvat. Departamentele de pompieri din East Dorset şi Rupert au venit de asemenea la locul accidentului, precum şi cel din Manchester, Vermont, a mai scris People.

Despre Treat Williams

În perioada 2000-2006, Williams a fost protagonistul serialului „Everwood”, unde l-a interpretat pe Andy Brown. Recent, a jucat şi personajul Lenny Ross din serialul „Blue Bloods”.


A cunoscut succesul la vârsta de 28 de ani odată cu adaptarea cinematografică „Hair” (1979), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur în categoria „cea mai bună tânără speranţă”, după care au urmat pelicule precum „Prince of the City”, „Smooth Talk” - alături de Laura Dern - şi „Things to Do in Denver When You're Dead”.

Actorul a avut peste 120 de roluri în producţii de film şi televiziune de-a lungul unei cariere de peste patru decenii şi care era încă în plin avânt. Era căsătorit cu Pam Van Sant şi tatăl a doi copii, Gil şi Elinor Williams.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Silvio Berlusconi, fost premier al Italiei, a murit la 86 de ani

Doliu în industria muzicală! Tina Turner, „Regina Rock’n Roll”, a murit la 83 de ani

Etichete: mort actor accident
abonare newsletter