Externe

Atac armat în Germania. Mai mulți răniți în două locații, iar vinovatul este de negăsit.

Mai multe persoane au fost rănite în incidente armate în două zone din oraşul Hagen, din vestul Germaniei.

Mai multe persoane au fost rănite în incidente armate în două zone din oraşul Hagen, din vestul Germaniei/ Foto: captură News 24 Mai multe persoane au fost rănite în incidente armate în două zone din oraşul Hagen, din vestul Germaniei/ Foto: captură News 24

 

 


Mai multe persoane au fost rănite în incidente armate în două zone din oraşul Hagen, din vestul Germaniei, a anunţat sâmbătă poliţia, informează dpa, care menţionează că, potrivit relatărilor, presupusul autor nu a fost deocamdată prins.

 


„Au fost răniţi oameni", a postat poliţia pe platforma X, cu toate că momentan nu se cunoaşte numărul celor răniţi, iar autorităţile nu exclud să existe mai mulţi autori.

Poliţia a confirmat pentru dpa că unul dintre cele două locuri este un coafor în Hagen, oraş situat la sud de Dortmund, în landul Renania de Nord - Westphalia (vest). Potrivit informaţiilor, celălalt loc este o clădire rezidenţială din centrul Hagen.


Poliţia a mai transmis că în ambele zone au fost trimişi numeroşi poliţişti şi a invitat cetăţenii să evite aceste locuri. Incidentul ar putea avea legătură cu o dispută familială, a adăugat poliţia.

Vineri, un atacator a înjunghiat şase militanţi antiislam şi un poliţist care venise să-i protejeze în piaţa din Mannheim, tot în vestul Germaniei, unde organizau un eveniment.


Agresorul se află în spital şi nu a putut încă să dea o declaraţie.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atac cu cuțitul la o demonstrație din Germania. Mai multe persoane rănite - VIDEO

Patru fete înjunghiate într-un atac aparent întâmplător la un cinematograf

Etichete: germania atac raniti
Ultimele Stiri
abonare newsletter